Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar hakkında şok iddia! Feyza Aktan'dan önce birliktelik mi yaşadılar?

Beyaz TV'de Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun sunumuyla ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile olaylı bir boşanmanın ardından kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz'in aşk hayatı masaya yatırıldı. Programın sunucuları, Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile evlenmeden önce de Samar Dadgar ile ilişkisi olduğunu iddia etti. İşte programda konuşulanlar...

49 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz aşk hayatıyla bir kez daha gündem oldu. 2018–2019 yılları arasında ikinci evliliğini yaptığı, 3 yaşındaki oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci geçiren ve Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Deniz'in evlenmeden önce İranlı stil danışmanı Samar Dadgar ile sevgili olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.


Deniz'in annesi Kadriye Deniz oğlunun üzülmesini istemediği için bu aşka onay vermediği konuşuluyordu. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun açıklamaları duyanları şaşkına çevirdi.

Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar hakkında şok iddia! Feyza Aktan'dan önce birliktelik mi yaşadılar?

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Özcan Deniz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte programda konuşulanlar...

Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar hakkında şok iddia! Feyza Aktan'dan önce birliktelik mi yaşadılar?


Bircan Bali: Bir iddiadan bahsedeceğim şimdi size. Özcan Deniz, olaylı evliliği Feyza Aktan ile birlikte olmadan önce aslında Samar Dadgar ile birlikteymiş. Birçok gazetede çıktı. İddia şu: Özcan Deniz kendisinden 24 yaş küçük olan İranlı modacı Samar Dadgar ile ilişkisi dolu dizgin sürüyormuş. Ama konu şu, Feyza Aktan ile evlenmeden önce de genç modacıyla birliktelik yaşadığı, boşandıktan sonra ise tekrar ona döndüğü iddia ediliyor. Öğrenildi hatta, iddia edilmiyor, öğrenildi.

Seren Serengil: Feyza'ya inat olsun diye mi? Feyza mutlaka bunun önceki ilişkisini biliyordur. Erkekler bunu yapar. Kesin öyle bir şey yaptı o.

Bircan Bali: Özcan, Feyza için nasılsa Samar'a gıcık oluyor demiş, gitmiş Samar ile tekrar birleşmiş. Olabilir... Bunu Özcan Deniz'in ağabeyine bir soralım.


Seren Serengil: Samar Dadgar'ın kişiliği ile alakalı hiçbir bilgimiz yok. Sadece Özcan'ın annesinin Samar Dadgar ile ilgili fikirlerinden yola çıkarak yorum yapıyoruz. Annesi Özcan Deniz ile görüşmüyor. Etrafına da 'Bu kız öbürkünden de beter' diyormuş. Feyza'ya Özcan Deniz'in annesi hep kucak açtı.

Bircan Bali: Kadriye teyzeciğim sen ne söylersen söyle Özcan Deniz yine bildiğini okuyacak.


Seren Serengil: Bildiğini okusa da sen kendini heba etme. Hayat onun hayatı. Yalanmışlıklar varmış... Uzaktanki fikirleri değil bu annesinin. Ben anladığım kadarıyla annesinin şahit olduğu şeyler var. Evi terk edip, sosyal medyadan engelleyecek kadar...

Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar hakkında şok iddia! Feyza Aktan'dan önce birliktelik mi yaşadılar?

 

Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar hakkında şok iddia! Feyza Aktan'dan önce birliktelik mi yaşadılar? ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan samar dadgar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.