Özcan Deniz ile Samar Dadgar gizlice evlendi mi?

Eski eşi ve oğlunun annesi Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz'in kendisinden 24 yaş küçük olan İranlı modacı Samar Dadgar ile gizlice evlendiği iddia edildi. Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz oğlunun bu ilişkisine onay vermemişti.

Oğlu Kuzey Deniz'in annesi Feyza Aktan ile evliliği olaylı biten 50 yaşındaki Özcan Deniz, kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlamış ve sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuştu. Özcan Deniz'in üçüncü kez nikah masasına oturduğu iddia edildi. Özcan Deniz ile annesinin onay vermediği Samar Dadgar'ın gizlice evlendiği konuşuluyor.

samar dadgar

ÜÇÜNCÜ KEZ NİKAH MASASINA OTURDU


İlk evliliğini 1991–2000 yılları arasında Handan Deniz ile yapan ünlü şarkıcı Özcan Deniz ikinci evliliğini ise 2018 yılında Feyza Aktan ile yapmış ancak mutlulukları sadece bir yıl sürmüştü. Feyza Aktan ile evliliğinden Kuzey adında bir erkek çocuğu bulunan Özcan Deniz üçüncü kez mutluluğa 'evet' dedi.

Özcan Deniz ile Samar Dadgar gizlice evlendi mi? - Resim : 2

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile kendisinden 24 yaş küçük modacı Samar Dadgar’ın gizlice evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu dedikodunun nedeni ise ünlü çiftin arkadaşlarından gelen görüntüler oldu. Söz konusu karelerin Deniz ile Dadgar'ın nikânından olduğu, arkadaki tablonun da bunun kanıtı olduğu öne sürüldü.

Özcan Deniz ile Samar Dadgar gizlice evlendi mi? - Resim : 3


Arto Dalga, Ebru Şancı ve Bircan Bali’nin sunumuyla Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında, sosyal medyada çalkalanan görüntüler masaya yatırıldı. Bircan Bali, ''Gizli bir evliliğinin yüzde 100 olduğunu düşünüyorum. Özcan gergin ilişki seviyor. Fotoğraflar ele veriyor. O adam ve kadın birbirlerinin ne için yanında olduklarını biliyorlar.'' dedi.

Seren Serengil'in yerine gelen programın bir diğer yorumcusu Ebru Şancı Öztürk ise şu ifadeleri kullandı: ''Nişan olabilir, evlilik değildir. Özcan’ın yeniden evleneceğini düşünmüyorum. Özcan eli açık bir adam değil. Feyza'ya 22 bin TL ödüyor aylık nafaka olarak. Ev Özcan'ın üstüne ama kız oturuyor. Bir adam gidip kendisinden 30 yaş genç bir kızı memleketinden alıp, evleniyorsa boşandıklarında da nafaka ödeyecek. Arto Dalga ise "Ben Özcan'ın evleneceğini düşünmüyorum.''

Samar Dadgar geçtiğimiz yıl Mart ayında sosyal medya hesabından tektaş yüzükle fotoğrafını paylaşarak evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Deniz ile bu zamana kadar çekilmiş romantik anlarını bir video haline getiren modacı, "Hediye gibi geldin hoş geldin" yazarak Özcan Deniz'i etiketlemişti. Özcan Deniz'in annesinden veto yediği ileri sürülmüştü. Oğluyla yaşadığı evden ayrılan anne Deniz'in "Bu ilişkiye rızam yok" dediği söylenmişti.

 

 

 

Özcan Deniz ile Samar Dadgar gizlice evlendi mi? ile ilgili etiketler Samar Dadgar Özcan Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.