Özcan Deniz adliye koridorlarında ellerini açıp dua etti! İşte velayet davasında karar...

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, oğlunun velayetini almak için 2019 yılında boşandığı Feyza Aktan'a açtığı davayı kaybetti. Deniz'in dün görülen duruşmaya girmeden önce, adliye koridorlarında ellerini açıp dua ettiği anlar kameralara yansıdı.

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in 2019 yılında boşandığı eşi Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davası karara bağlandı. Yaklaşık bir buçuk yıldır süren velayet davasının İstanbul 17. Aile Mahkemesindeki karar duruşmasına Feyza Aktan, Özcan Deniz ve tarafların avukatları katıldı. Özcan Deniz duruşmaya, ağabeyi Ercan Deniz ile gelirken, gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı.

ELLERİNİ AÇIP DUA ETTİ

Çocuğunun velayetini almak için çaba gösteren Özcan Deniz'in duruşma başlamadan önce adliye koridorunda beklerken dua ettiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Öte yandan Deniz'in duruşmaya koruma ile gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Özcan Deniz adliye koridorlarında ellerini açıp dua etti! İşte velayet davasında karar...

KARAR VERİLDİ: ÇOCUĞUN VELAYETİ ANNEDE

İstanbul 17. Aile Mahkemesi, çocuğun velayetinin anne Feyza Aktan'da kalmasına karar verdi. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüş günlerinin ise artırılmasını karara bağladı.

ÖZCAN DENİZ: OĞLUMUN ÜSTÜNDEKİ HAKLARIM DÜZENLENDİ

Duruşma sonrası kendisini bekleyen basın mensuplarına ayaküstü açıklama yapan Özcan Deniz, "Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği gibi hassas davrandı. Oğlumla görüşme günlerim artırıldı. Oğlumun üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi. Oğlumun velayetiyle ilgili verilen kararı hala okumadım, anlayamadım. İçeride çok kısa bir konuşma oldu. Okuyunca daha net anlayacağım. Ne karar verildiğiyle ilgili hala net bir bilgim yok" dedi.

Özcan Deniz adliye koridorlarında ellerini açıp dua etti! İşte velayet davasında karar... - Resim : 2

FEYZA AKTAN: BİTTİĞİNE İNANMIYORUM, NEFES ALMAYA İHTİYACIM VAR

Feyza Aktan ise duruşmanın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bir buçuk yılın ardından aslında bir sinir boşalması yaşadım. Hala da kararın farkında değilim, gerçekten bittiğine inanamıyorum. Derin bir nefes almaya ihtiyacım var, o yüzden çok teşekkür ederim."

Özcan Deniz adliye koridorlarında ellerini açıp dua etti! İşte velayet davasında karar... ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.