Ozan Güven hastanelik oldu!

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Ozan Güven, dün sabah hastanelik oldu. Ozan Güven'in evinde düşmesi sonucu kafası yarıldığı için dikiş atıldığı öğrenildi.

Babil dizisindeki rolünü kaptıran Ozan Güven bu kez hastanelik olmasıyla gündemde. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u döverek kabusu yaşattığı iddia edilen Ozan Güven, dün sabah Ulus'ta özel bir hastaneye giriş yaptı. Ozan Güven, sabaha karşı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evinde düştü ve kafası yarıldı. 

6 DİKİŞ ATILDI

Ozan Güven'in düşme sonucu kafasında açılan yarasına ise 6 dikiş atıldı. Tedavi sonrası Güven, hastaneyi yine acil kapısından terk etti.

Öte yandan Ozan Güven'in hakkındaki şiddet iddiaları işlerinin iptaline neden oldu. Reklam anlaşması iptal olan oyuncuya bir darbe de oynadığı dizinin yapımcısından geldi. Star TV'de yayımlanan Babil dizisinde rol alan Güven, işi bırakmak zorunda kaldı.

Babil dizisinin yapımcısı Ay Yapım, "Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız..." açıklamasını yapmıştı.

Ozan Güven hastanelik oldu! ile ilgili etiketler Hastane Ozan Güven kaza Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.