Oyuncu Sıla Türkoğlu Hakkında Bomba İddia! Seher'siz Serüven Artık Yaman'a Emanet

Kanal 7 ekranlarında sezon finali yapan ve yeni sezona bomba gibi dönmesi beklenen Emanet dizisi ile ilgili şok eden bir haber geldi. Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, yeni sezon öncesinde herkesi şoke etti.

2020 yılından bu yana aralıksız olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve yıllar geçtikçe müthiş bir serüvene doğru adım atan Emanet dizisi hayranlarından büyük bir ilgi görüyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın oynadığı Emanet dizisi şimdilerde yeni sezon öncesinde ayrılık iddiaları ile çalkalanıyor.

Günlük olarak çekilen ve tüm ekibin yoğun bir tempoda çalıştığı Emanet dizisinin yeni sezonunun Eylül ayına yetiştirilmesi için emek harcanmaya devam ederken kulislerden gelen yeni iddialar hayranları oldukça korkutacak cinsten. 18 Haziran’da sezon finali yapan Emanet dizisinin Eylül ayına yetiştirilmesi esnasında gelen bir haber takipçileri oldukça üzdü.

Oyuncu Sıla Türkoğlu Hakkında Bomba İddia! Seher'siz Serüven Artık Yaman'a Emanet

Seher ve Yaman karakterlerinin oldukça sevildiği Emanet dizisinde yaşanan bu vedanın sahibinin ise Sıla Türkoğlu olduğu iddia edildi. Şimdilik sadece sosyal medyada yer alan iddialar sonrasında Emanet dizisinin hayranlarının bu yaşananlara oldukça temkinli yaklaştıkları da dikkatlerden kaçmayan bir hadise oldu.

Oyuncu Sıla Türkoğlu Hakkında Bomba İddia! Seher'siz Serüven Artık Yaman'a Emanet - Resim : 2

Diziyi yakından takip eden hayranlardan bir tanesinin sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Geçen sezon oldukça güzeldi. İkinizin de emeğine sağlık. Rabbim sizi birbirinizden asla ayırmasın. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Yeni sezonda yeniden görüşelim” mesajını atması iyi geri dönüşler alınmasına neden oldu.

Oyuncu Sıla Türkoğlu Hakkında Bomba İddia! Seher'siz Serüven Artık Yaman'a Emanet - Resim : 3

Gerçekten de başarılı bir sezon geride kalırken Emanet dizisi için verilen yoğun emekte kamera arkasındaki çalışanların döktüğü ter alkışlanacak cinsten. Şimdiden merak edilen sorulardan bir tanesi ise Emanet dizisinin Seheri olan Sula Türkoğlu’nun yeni sezonda olup olmayacağı. Bunu en yakın zamanda hep beraber daha yakından görmüş olacağız.

Oyuncu Sıla Türkoğlu Hakkında Bomba İddia! Seher'siz Serüven Artık Yaman'a Emanet ile ilgili etiketler sıla türkoğlu Emanet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.