Öpüşüyorlar mı? Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'n Kerimcan Durmaz ile yeni görüntüleri ifşa oldu

Hadise ile 4 aylık evliliğini sonlandırmaya hazırlanan Mehmet Dinçerler'in, Kerimcan Durmaz ile bir gece kulübünde çekilen samimi görüntüleri ortaya çıktı. Daha önce arabadaki görüntüleri gündem olan Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in ortaya çıkan yeni görüntülerinde ise dudak dudağa oldukları iddia edildi. Bir dönem aralarından su sızmayan ikilinin ifşa görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Dün boşanma kararı aldıklarını açıklayan Mehmet Dinçerler ile Hadise gündemden düşüyor. Ayrılık haberinin ardından ünlü yapımcı Erol Köse, Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in yıllar önce çekilen bir videosunu Instagram hesabından ''Hadise'nin kocasının! farklı zevkleri'' notuyla yayınlamış, adeta yer yerinden oynamıştı.

Söz konusu videoda Durmaz'ın, Dinçerler'e "Beni eve götürür müsün artık. Yemeğimizi yedik, tatlımızı yedik, kahvemizi de içtik beni rahat bırak artık. 'Bekleyenin mi var, arkadaşın mı gelecek?' diye hiç sormuyorsun" dediği Dinçerler'in ise "Seninle vakit geçirmek..." şeklinde karşılık verdiği duyulmuştu. Bugün ikilinin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

KERİMCAN DURMAZ İLE MEHMET DİNÇERLER'DEN OLAY GÖRÜNTÜ!

Hadise’nin boşanma davası açtığı iş insanı eşi Mehmet Dinçerler’in, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile arabada çekilen görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı. Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in yeni bir görüntüsü ortaya çıktı. Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz'la araba görüntülerinin ardından samimi bir şekilde eğlendikleri anlarda çekilen fotoğrafları ifşa oldu.

kerimcan durmaz ile mehmet dinçerler dudak dudağa

Görüntülerde Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler'in öpüştüğü şeklinde çok sayıda yorum yapıldı. Bu kare sosyal medyada 'Kerimcan Durmaz ile Mehmet Dinçerler dudak dudağa' notuyla yayınlandı.

*Öte yandan, Seren Serengil sunuculuğunu üstlendiği 'Söylemezsem Olmaz' programında Mehmet Dinçerler hakkında şoke eden bir iddiada bulundu. Kendisine Mehmet Dinçerler ile ilgili çok sayıda mesaj geldiğini söyleyen Serengil, ''Mehmet'in farklı şeyler yaşadığını söylüyorlar. Değişik fanteziler yaşadığını söylüyor. Bu bir iddia tabi ama 4 ay içinde ne oldu da...'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Öpüşüyorlar mı? Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'n Kerimcan Durmaz ile yeni görüntüleri ifşa oldu ile ilgili etiketler Hadise Kerimcan Durmaz Sosyal Medya mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.