Öpüşürken dili kopan Ciciş Ceyda Ersoy o anları anlattı: Hayvan gibi öpüşüyordu!

Moda programlarıyla adını duyuran Ciciş Ceyda Ersoy, öpüşürken dilinin kopmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bugün ise Ersoy, öpüşme anını anlatarak, "Hayvan gibi öpüşüyordu" ifadelerini kullandı.

Ciciş Ceyda Ersoy dün yaptığı açıklama ile herkesi şoke etmişti. Öpüşürken dilinin koptuğunu söyleyen Ceyda Ersoy dilinin dikildiği anları da paylamıştı.

 Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy, dilinin kopmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"HAYVAN GİBİ ÖPÜŞEN BİRİ..."

"Öpüştüğüm kişi erkek arkadaşımdı. Bir ay önce ben kendisinden ayrıldım. O kendisi beni ikna edip bir şekilde bir araya geldik ve öpüştük. Öpüşürken de, doğru söylüyorsunuz hayvan gibi öpüşen biri kendisi. Ben de ona zaten storyde "Öpüşürken dili kopan bir ben miyim acaba, normal biri beni bulur mu?” derken ona laf sokuyorum fakat bunu konuşarak diyorum. Mecazi anlamda söylediğimi anlamanız gerekirdi aslında haber yapan kişiler de dahil olmak üzere. Kırmak istemiyorum hiç birinizi."

Öpüşürken dili kopan Ciciş Ceyda Ersoy o anları anlattı: Hayvan gibi öpüşüyordu!

Ersoy son olarak erkek arkadaşına seslenerek şunları söyledi:

"HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORUM"

"Bir de dilimi ısırmasaydı... Bir daha uğraşma artık, ben yokum. Hiçbir şekilde bir şey hissetmiyorum”

Öpüşürken dili kopan Ciciş Ceyda Ersoy o anları anlattı: Hayvan gibi öpüşüyordu! ile ilgili etiketler Ceyda Ersoy Esra Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.