Operasyon açıklamasında kritik detay! Bahçeli sağ gösterip sol mu vurdu?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan,Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Ankara'nın Suriye'ye operasyon planı ile Rusya ve ABD'nin bölgedeki rolü, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un kritik Türkiye ziyaretini, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğini, CHP'li Ünal Çeviköz'den İsveç - Finlandiya'nın NATO üyeliğine ilişkin açıklamasını ve Fransa'daki PKK kampından skandal görüntüleri konuştu.

"TERÖR ÖRGÜTÜ MİLİTANLARI 'TÜRKİYE GELİYOR, NE YAPALIM?' DİYE ZIPLAMAYA BAŞLAMIŞLAR"

Ceyhun Bozkurt, "Artık macun tüpten çıktı. Terör örgütü militanlarının tamamı silahlarını bırakıp teslim olmadığı sürece bu harekat gerçekleşecek. ABD ve müttefikleri PYD'yi strateji hedefleri için olmazsa olmaz görüyor. Türkiye, İran, Irak ve Suriye'yi parçalayarak ikinci bir Ermenistan oluşturma planı var. İlk aşamada Fırat'ın batısının tamamen terörden arındırılmasına işaret ediliyor. Tel Rıf'at ile Münbiç'in yanı sıra Ayn El-Arap da konuşuluyor. PYD/YPG terör örgütü ve yandaşları 'Türkiye geliyor, ne yapalım?' diye zıplamaya başlamışlar. Washington destek vermezse Şam ve Moskova ile yanaşalım diye yazılar yazıyor. Buğday krizinde Türkiye ile Rusya uzlaşırsa Türkiye içinde kriz biter ve Türkiye-Rusya arasında Suriye harekatı dahil olmak üzere birçok alanda iş birliği genişleyecek. İlk aşamada Fırat'ın batısının tamamen terörden arındırılmasına işaret ediliyor. Tel Rıf'at ile Münbiç'in yanı sıra Ayn El-Arap da konuşuluyor. PYD/YPG terör örgütü ve yandaşları 'Türkiye geliyor, ne yapalım?' diye zıplamaya başlamışlar. Washington destek vermezse Şam ve Moskova ile yanaşalım diye yazılar yazıyor.

"CHP'Lİ ÜNAL ÇEVİKÖZ TÜRKİYE'NİN MİLLİ POLİTİKALARINI HEDEF ALIYOR"

Çeviköz emperyalist merkezlerin CHP'de görevlendirdiği danışmandır. Hangi talimatları aldı acaba? Türkiye'nin milli politikalarını hedef alıyor.

TÜRKİYE-YUNANİSTAN ARASINDA GERİLİM TIRMANIYOR

Yunanistan Lozan'da belirlenen karasuları 3 mil iken, 6 mile çıkarmış. Türkiye orada bir hata yapmış. Şimdi 6 milden 12 mile çıkaracak, bizi resmen Ege'ye hapsedecek.'' ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Operasyon açıklamasında kritik detay! Bahçeli sağ gösterip sol mu vurdu? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.