Onur Aydın kimdir? Milletvekili seçildi mi? Onur Aydın hangi partiden aday oldu?

14 Mayıs seçimlerinde pek çok ünlü isim milletvekili adayı olarak gösterildi. Onur Aydın da 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Bu çerçevede, Onur Aydın'ın yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Onur Aydın kimdir? Milletvekili seçildi mi? Onur Aydın hangi partiden aday oldu?

Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci döneminin 600 yeni milletvekilinin belirlendiği genel seçimler için oy sayımı sürüyor. Resmi olmayan sonuçlara göre, gelecek dönem milletvekilliği yapacak olan ve TBMM'ye giremeyen ünlü isimler de belli oldu. Bu çerçevede, Onur Aydın'ın yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Onur Aydın kimdir? Milletvekili seçildi mi? Onur Aydın hangi partiden aday oldu?

Onur Aydın kimdir? Milletvekili seçildi mi? Onur Aydın hangi partiden aday oldu?

ONUR AYDIN KİMDİR?

İstanbul’da dünyaya gelen Onur Aydın, yönetmen, senarist ve film yapımcısıdır. Baba tarafından aslen Gümüşhane’li olan Aydın, bir Aslan burcudur.

Son dönemlerde siyaset dünyasındada sıkça ismini duyuran Onur Aydın, İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesidir.

1980'de doğan Onur Aydın, Beşiktaş Etiler Lisesi ve Trakya Üniversitesi Edirne Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Yayıncılığı bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünde de eğitim aldı.

Yönetmenlik yaptığı filmler ise, 2003 yılında Suçlu isimli kısa metrajlı bir film, 2009 yılında Tuzak ve 2014 yılında Yağmur: Kıyamet Çiçeği sinema filmleridir.

Yüzleşme, Suçlu, Türkü Filmi, Girdap, Tuzak, Tövbeler Tövbesi ve Yağmur Kıyamet Çiçeği filmi ve dizilerinde senarist, Mezarcı sinema filminde ise Yapımcı olarak görev almıştır.

Bunların yanı sıra, yardımcı yönetmen olarak: Sururi, Sen Küçüksün, Türkü Filmi, Köprü, Taşa Yazılan Aşk, Kara Duvak, Adanalı, Girdap, Sakarya Fırat, Yeniden Başla ve Bir Hikayem Var filmlerinde görev yapmıştır.

ONUR AYDIN HANGİ PARTİDEN ADAY OLDU?

Yönetmen Onur Aydın, CHP İstanbul 2. Bölge 11'inci sıradan milletvekili adayı olmuştur.

ONUR AYDIN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

CHP, 2'inci bölgeden 8 milletvekili çıkardı ancak, bu milletvekilleri arasından Onur Aydın TBMM'ye giremedi.

Onur Aydın kimdir? Milletvekili seçildi mi? Onur Aydın hangi partiden aday oldu? ile ilgili etiketler milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.