Onur Akay'dan yeni açıklama: İbrahim Tatlıses'in İbo Show programı yayından kaldırıldı mı?

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkındaki açıklamaları nedeniyle, Star TV'de ekrana gelen İbo Show programının yayından kaldırıldığını ve yeni sezonda ekranlarda yer almayacağını duyurmuştu. Akay yaptığı yeni açıklamasında, İbrahim Tatlıses - Poll Production Polat Yağcı yapımı ile Star TV'de devam ettiğini, sadece format değişikliği olduğunu söyledi.

Son dönemde borçlarıyla gündemde olan ve ailevi sorunlar yaşayan İbrahim Tatlıses geçtiğimiz haftalarda Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının canlı yayınına telefonla bağlanmış ve ailesi hakkında şoke eden ifadelerde bulunmuştu. Programda çileden çıkan ve ailesi hakkında sert ifadeler kullanan ünlü türkücü, oğlu Ahmet Tatlıses ve ilk eşi Adalet Sara hakkında zehir zemberek açıklamalar yapmıştı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya 'karayılan 've 'büyücü' şeklinde hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show programının yayından kaldırıldığını duyurdu.


ONUR AKAY, İBO SHOW'UN YAYINDAN KALDIRILDIĞINI DUYURMUŞTU...

Konu ile ilgili bir yazı kaleme alan Onur Akay, Star TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Tatlıses’in İbo Show isimli programı sezon finali yapmış ve yeniden Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacaktı. Ancak Star TV yönetimi, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya 'karayılan 've 'büyücü' diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show’la yollarını ayırdı. Tatlıses’in her kesimden tepki alması 9 yıl sonra başlayan programının da sonu oldu. Tatlıses ve ekibi ise şimdilerde yeni kanal arayışına girdi.” ifadelerini kullanmıştı.


İBO SHOW PROGRAMI FORMAT DEĞİŞTİRİYOR

Onur Akay yeni yazısında, İbrahim Tatlıses'in hayranlarına güzel haberi verdi. Akay yaptığı yeni açıklamada, ''Bana gelen bilginin doğru olmadığını, İbrahim Tatlıses Poll Production Polat Yağcı yapımı ile Star TV'de devam ettiğini, sadece format değişikliği olduğunu öğrendim.'' ifadelerini kullandı.



İşte Onur Akay'ın İbo Show programı ile ilgili kaleme aldığı yeni yazısı...

''Dünkü yazımda İbo Show’un yayından kaldırıldığını duyurmuştum. Ancak, konu ile ilgili araştırma yaptığımda bana gelen bilginin doğru olmadığını, İbrahim Tatlıses Poll Production Polat Yağcı yapımı ile Star TV'de devam ettiğini, sadece format değişikliği olduğunu öğrendim. Yeni sezonda İbrahim Bey’i ilk kez bambaşka bir formatta izleyeceksiniz. İbrahim Bey'in yurtiçi ve yurtdışı konserleri bitince yeni programı için kamera karşısına geçecek ve bu yeni format çok konuşulacak''

Onur Akay'dan yeni açıklama: İbrahim Tatlıses'in İbo Show programı yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Star TV ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.