Ömer'in imkansızlıklarla dolu aşk hikayesi! Bu hikayede yanan kim olur?

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, her bölümüyle olay yaratan, ekranların fenomen dizisi haline gelen ‘Ömer’de kafaları karıştıran sorulara yanıt aradı.

Muhafazakar bir aileye sahip, daha önce hiç evlilik yapmamış Ömer’in daha önce evlilik yapmış, iki çocuk annesi Gamze’ye olan aşkının çetrefilli olaylarla evrildiği bir hikaye var karşımızda. İkili arasında geçen imkansızlıklarla dolu aşk hikayesine Ömer’e hayran olan Süreyya da eklenince olaylar daha da büyüyerek farklı noktalara evrildi.

Bu aşkta kazanan Gamzeciler mi Süreyyacılar mı olacak?

Sunny, sosyal medyada olay yaratan diziyi farklı bir pencereden değerlendirdi.

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

 

Ömer'in imkansızlıklarla dolu aşk hikayesi! Bu hikayede yanan kim olur? ile ilgili etiketler Selahattin Paşalı Gökçe Bahadır Star TV Merve Dizdar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.