Oğulcan Engin'den romantik paylaşım!

Ünlü sanatçı Seda Sayan'n oğlu Oğulcan Engin, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Ezgi Eyüboylu'nun 32. yaş gününü romantik bir paylaşımla sosyal medya hesabı üzerinden kutladı. Engin'in paylaşımına annesi Sayan'dan da yorum geldi.

Ezgi Eyüboğlu, bir süredir Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor. Önceki gün 32 yaşına giren Ezgi Eyüboğlu, doğum gününü sevgilisi Oğulcan Engin ve yakın dostlarıyla İstanbul'da bir restoranda kutladı.

''SEVGİLİ, İYİ Kİ DOĞDUN''

Oğulcan Engin, oyuncu sevgilisi Ezgi Eyüboğlu’nun doğum gününde pasta ile çekilen bir fotoğraflarını paylaştı. Engin paylaşımına, "Sevgili. İyi ki doğdun" notunu yazdı.

 Oğulcan Engin'den romantik paylaşım!

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAĞDIRDI

Oğulcan Engin'in romantik paylaşımına Demet Akalın ise, "En çok yakışan olabilir misiniz güzellikler" yorumunu yaptı. Gülben Ergen ise çifte mutluluklar diledi. Bensu Soral, Hakan Hatipoğlu, Burcu Esmersoy, Deren Talu, Özlem Yıldız, Hande Soral gibi çok sayıda isim de paylaşıma yorum yaptı.

Oğulcan Engin'den romantik paylaşım! - Resim : 2

SEDA SAYAN VE SİNAN ENGİN'DEN YORUM GELDİ

Oğulcan Engin'in romantik pozuna annesi Seda Sayan ile babası Sinan Engin de sessiz kalmadı. Sayan ve Engin, oğullarının fotoğrafı için kalp ve nazar boncuğu emojileri paylaştı.

 Oğulcan Engin'den romantik paylaşım! - Resim : 3

EVLİLİK HAZIRLIĞINDALAR

Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin çiftinin evlilik hazırlıkları da yaptıkları gündeme gelmişti. Annesi Seda Sayan ise oğlunun ilişkisi için, “Aşklarını ilk gördüğüm anda sevindim. Ezgi çok hanım ve güzel bir kız” yorumunu yapmıştı.

Oğulcan Engin'den romantik paylaşım! ile ilgili etiketler Seda Sayan Oğulcan Engin Ezgi Eyüboğlu Instagram Sosyal Medya Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.