Oğulcan Engin kimdir? Babası kim? Kaç yaşında?

Oğulcan Engin kimdir? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu akşam yılbaşı özel programıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Muhteşem geceye katılan isimlerden biriside Oğulcan Engin oluyor. Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin'in hayatı araştırılmaya başlandı. İşte Oğulcan Engin kimdir? Babası kim? Kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde..

Oğulcan Engin kimdir? Muhteşem geceye katılan isimlerden biriside Oğulcan Engin oluyor. Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin'in hayatı araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu akşam yılbaşı özel programıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. İşte Oğulcan Engin kimdir? Babası kim? Kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde..

OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

Oğulcan Engin, 1990 tarihinde Ankara‘da dünyaya geldi. Babası Beşiktaş’lı eski futbolcu Sinan Engin, annesi ise şarkıcı Seda Sayan‘dır. Oğulcan Engin, 9 yaşındayken Beşiktaş’ın minikler takımında oynamaya başladı. 2001 yılında lisansını alan Oğulcan Engin, 2007-2008 sezonundan itibaren Beşiktaş PAF takımında kaptan olarak görev yaptı.

2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü’nde okumaya başladı. Oğulcan Engin, 2 kez Türkiye U-17, 4 kez de Türkiye U-18 olmak üzere toplamda 6 kez Türkiye Milli Takım forması giydi. 2009 yılında yıl annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında oynadı.

Oğulcan Engin kimdir? Babası kim? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Seda Sayan O Ses Türkiye Oğulcan Engin oğulcan engin kimdir o ses türkiye oğulcan engin performansı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.