Oğulcan Çağlayan'ın düğününde dikkat çeken kareler! Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular buluştu

Galatasaray'ın başına tekrar geçeceği iddia edilen teknik direktör Fatih Terim, Arda Turan ve Galatasaray'ın yıldız futbolcuları takım arkadaşları Oğulcan Çağlayan'ın düğününde buluştu. Düğünde Fatih Terim ve ekibinin neşeli halleri dikkat çekti.

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından Galatasaraylı futbolcu Oğulcan Çağlayan evlendi. Sarı-kırmızılı kulüpten ayrılan Fatih Terim düğünde ortaya çıktı.

Oğulcan Çağlayan'ın düğününde dikkat çeken kareler! Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular buluştu

FATİH TERİM'DE DÜĞÜNDEYDİ

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra göz önünde olmayan ve Bodrum'a giden Fatih Terim de düğünde davetliler arasındaydı. Tecrübeli hocanın neşeli halleri ise gözlerden kaçmadı.

Oğulcan Çağlayan'ın düğününde dikkat çeken kareler! Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular buluştu - Resim : 2

''MUTLULUKLAR CANIM KARDEŞİM''

Galatasaray'lı futbolcular da takım arkadaşının bu özel gününde Oğulcan'ı yalnız bırakmadı. Taylan Antalyalı, Aytaç Kara, Ömer Bayram ve Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan'la birlikte bu pozu verdi. Kerem bir de Oğulcan'la tek çekildiği fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından, "Mutluluklar canım kardeşim" notuyla paylaştı.

Oğulcan Çağlayan'ın düğününde dikkat çeken kareler! Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular buluştu - Resim : 3

"BU BİR DEFTER DEĞİL"

Fatih Terim, nikah töreninde yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

 Ben de haziran ayında evlenmiştim. Ayın 22'sinde 40. yılımızı kutlayacağız. Onun için bunu özellikle söylüyorum. Evlilik cüzdanı değerli bir evrak. Bir defter değil. Aileyi bir arada tutan, aileyi mutlu eden, mutsuz eden çok önemli bir evrak.

Oğulcan Çağlayan'ın düğününde dikkat çeken kareler! Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular buluştu - Resim : 4

Oğulcan Çağlayan'ın düğününde dikkat çeken kareler! Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular buluştu ile ilgili etiketler Fatih Terim Arda Turan Galatasaray Galatasaraylı futbolcular Oğulcan Çağlayan'ın düğünü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.