Öğretmen ablaya mesaj 2023! Öğretmen olan ablaya öğretmenler günü tebrik mesajları

Öğretmen oğluma mesajlar! Bu özel günde bu onurlu mesleği yapan oğlunuza onu unutmadığınızı göstermek adına gönderilecek duygusal bir öğretmenler günü mesajı çok önemlidir. İşte öğretmen oğluma güzel sözler…

Öğretmen ablaya öğretmenler günü mesajları yeniden gündemde. 24 Kasım ilk günü sabahı ile birlikte öğretmen ablanıza gönderilecek en duygusal öğretmenler günü mesajlarını sizler için hazırladık. Sizde bu özel günde öğretmen olan ablaya güzel sözler göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

ÖĞRETMEN ABLAYA MESAJLAR

Canım ablacığım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım. iyi ki benim ablamsın.

Kısa bir mesajla sana içimdekileri anlatmak isterdim ama anlatılamayacak mesajlara sığmayacak kadar değerlisin öğretmenler günün kutlu olsun ablacım.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Öğretmenler günün kutlu olsun!

Sana sağlık diliyorum ve huzur. Bu ikisi olsun yeter. Mutlu yıllar, senin ablam olmandan gurur duyuyorum ablacık öğretmenler günün kutlu olsun.

Ablaların bitanesi öğretmenler günün kutlu olsun. Seni çok seven kardeşin.

Her insanın bir dönüm noktası vardır. İşte bugün de senin dönüm noktan. Umarım bundan sonra hatta bu okuduklarından sonra dökeceğin her gözyaşı mutluluktan olur. Öğretmenler günün kutlu olsun canım ablam.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve Öğretmenler günün kutlu olsun ablacım!

Hatırlar mısın bilmem senle küçükken oynadığımız oyunları şimdi bazen onları düşünüyorum da keşke hiç büyümeseydik keşke hep oynasaydık. Öğretmenler günün kutlu olsun.

Öğretmen ablaya mesaj 2023! Öğretmen olan ablaya öğretmenler günü tebrik mesajları ile ilgili etiketler Öğretmenler Günü ablaya öğretmen günü mesajları Öğretmenler Günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.