Oğlak Dolunayı'ndan hangi burç ne kadar etkilenecek?

SuperHaber yazarı Astrolog Hande Güç Onur, 13 Temmuz Oğlak Dolunayı'nı kaleme aldı. Onur, yazısında hangi burcun ne kadar etkileneceğine de değindi.

SuperHaber yazarı Astrolog Hande Güç Onur, yazdığı köşe yazısında 13 Temmuz Oğlak Dolunayı'nı kaleme aldı. 

Süper Dolunaylarda Ay ile Düny arasındaki mesafenin dğer dolunaylara göre daha kısa olduğunu belirten Onur, bu nedenle astrolojik hareketlerin daha yoğun hissedileceğine değinmişti. 

Peki hangi burç ne kadar etkilenecek? İşte SuperHaber yazarı Astrolog Hande Güç Onur'un kaleme aldığı bilgiler doğrultusunda burç haritası...

YENGEÇ: Dolunaylar ayın ışığının en yoğun olduğu, olayların aydınlandığı, nihayete erdiği dönemlerdir. Bu durumda geçtiğimiz Yengeç Yeniayında başlayan olayların, koşulların netleşmesi sonuca doğru yol alması öngörülebilir.  Lilith etkili Yengeç Yeniayında başlayan ifşaların cezalarının kesildiğine tanık olabiliriz örneğin.

OĞLAK: Oğlak Burcu sorumluluk alma, disipline olma, başarma ile ilişkilidir. Dolunayda bu sorumluluk hissini yoğun olarak yaşayacağız. Yöneticisi Satürn uzun süredir düğümleri kareleyerek denetimde zaten. Bu Dolunayda da ödül ve ceza sisteminin sonuçlarını göreceğiz bireysel hayatlarımızda. Yengeç oğlak aksı söz konusu olunca tabiki ilişkiler de çok  gündemde olacak. Ve kavuşum halindeki Plüto, Uranüs'ün de desteği ile kokuşmuş, çürümüş, toksik tüm yapıları sert etkilerle dönüşüme zorlaycak. Plütonun geçtiği yerde hiçbir şey eskisi gibi kalmaz. Yıkar yeniden yapılandırır ama bu zaten olması gerekendir çoğu zaman. Varlık başta çok idrak edemese de,  sistemde her zaman olması gereken olur...

TERAZİ-KOÇ: Dolunayın etkisini, başta Oğlak Burçları olmak üzere, Yengeç, Terazi ve Koçlar yani Öncü Burç grubu en yoğun şekilde hissedecek. Özellikle 21 derece civarında (16-26 derece) gezegen ve ya ışıkları olan (Ay ve Güneş) Öncü Burçlar, bulunduğu ev ve gezegen konularında dönüştürücü etkiler alacaklar. Ama en çok etkiyi her zaman tam derece üzerinden etki alanlar alır bu tür astrolojik olaylarda.

BOĞA-BAŞAK-BALIK-AKREP: İkincil ve olumlu diyebileceğimiz, daha yumuşak etki alcak olanlar ise, Boğa, Başak, Balık ve Akrep Burcları olacak. Onlar da bir takım dönüşümler yaşayacak ama gökyüzü onları çok  fazla yormayacak. 

 

 

Oğlak Dolunayı'ndan hangi burç ne kadar etkilenecek? ile ilgili etiketler burç dolunay oğlak dolunayı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.