Ödeşme Zamanı 2 filminin konusu nedir? Ödeşme Zamanı 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

16 Mart Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Ödeşme Zamanı 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Ödeşme Zamanı 2 konusu nedir, Ödeşme Zamanı 2 oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

16 Mart Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Ödeşme Zamanı 2 adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Meksika yapımı Ödeşme Zamanı 2 adlı aksiyon filmi 2020 yılında vizyona girmiştir. Ödeşme Zamanı 2 adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Ödeşme Zamanı 2 filminin konusu nedir, Ödeşme Zamanı 2 oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Ödeşme Zamanı 2 filminin konusu ne?

Borç tahsildarları olan French ve Sue, patronları Tommy'ye borçlu olan çeşitli alçak gönüllüleri kovalarken en iyi yaptıkları şeyi yapmaya başlayacaktır. Kafatasları ve kemikleri kırarlar. Bu sefer Sue'nun acımasız eski sevgilisi olan kirli bir kumarhane sahibinden tahsil etmek için Las Vegas'a çağrılmıştırlar.

Ödeşme Zamanı 2 filminin konusu nedir? Ödeşme Zamanı 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Bu arada, kötü şöhretli bir uyuşturucu kralı, kardeşinin intikamını almak için Fransız ve Sue'yu öldürmek için gelmektedir. Her açıdan tehlikeyle karşı karşıya kalan çiftin, patlayıcı derecede tehlikeli bu durumdan kurtulmaktan başka seçeneği kalmayacaktır.

Ödeşme Zamanı 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Jesse V. Johnson

Oyuncular: Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich

Tür: Aksiyon- Komedi

Yapım Yılı:  20 Mayıs 2020 / 1s 37dk

Ödeşme Zamanı 2 filminin konusu nedir? Ödeşme Zamanı 2 filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Ödeşme Zamanı 2 filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi the debt collecter 2
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.