O Ses Türkiye'nin jürilerinden Ebru Gündeş hakkında Seren Serengil'den açıklama! Hadise programda neden yok?

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, şarkıcı Hadise'nin daha önce jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de yerine dahil olan Ebru Gündeş hakkında ilginç ifadeler kullandı. Serengil açıklamasında "Ebru jüride başka kadın istemiyor" diyerek şaşırttı.

Geçtiğimiz sezonun jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk olurken bu sene jüri üyesinde flaş değişikliğe gidildi. Hadise yıllardır meslektaşı Ebru Gündeş ile 'O Ses Türkiye'de aynı jüri koltuğunu paylaşıyordu ancak ünlü şarkıcının jüri koltuğunda olup olmayacağı merak konusu olmuştu.

 

ACUN ILICALI YENİ JÜRİ ÜYELERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu yarışma programı O Ses Türkiye'nin çekiminden paylaşım yaptı. Acun Ilıcalı, yarışma jürisindeki değişikliği fotoğraflarla gözler önüne serdi. O Ses Türkiye jürisinde Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyaz ve Oğuzhan Koç bulunuyor.

O Ses Türkiye'nin jürilerinden Ebru Gündeş hakkında Seren Serengil'den açıklama! Hadise programda neden yok?


SEREN SERENGİL: 'EBRU GÜNDEŞ BAŞKA KADIN İSTEMİYOR'

Seren Serengil ise 10 yıldır programda jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise'nin bu sezon O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda yer almaması üzerine Ebru Gündeş hakkında ilginç iddiada bulundu. Serengil "Gündeş'in bu programın sponsorluğunu aldığını düşünüyorum. Çünkü jüride başka kadın kalmadı. Ebru Gündeş'in dizginlerinde onu hissettim. Başka kadın istemiyor" iddiasında bulundu.

Seren Serengil ayrıca Hadise-Reza Zarrab aşkının kesinleştiğini ve bu olaydan dolayı Acun Ilıcalı'nın Ebru Gündeş'i tercih ettiğini söyledi. Ebru Gündeş'in bu iddiaya ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

 

O Ses Türkiye'nin jürilerinden Ebru Gündeş hakkında Seren Serengil'den açıklama! Hadise programda neden yok? ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Seren Serengil Hadise Acun Ilıcalı O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.