'O Ses Türkiye' şampiyonu aradığı aşkı buldu!

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasında 2016 yılında mücadele eden ve jüri üyesi Athena Gökhan'ın ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Emre Sertkaya'dan ilan-ı aşk...

İki yıldır Paniz Yaghoubi ile birlikte olan Emre Sertkaya, aşkını Instagram'da ilan etti. Fransa'ya giden Sertkaya, yayınladığı fotoğrafların altına romantik bir not düştü.

 'Bana ayna olduğun için teşekkür ederim sevgilim'

"BANA AYNA OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİM"

"Bizi tanıyanlar gurur duyacaklardır sanırım bu fotoğraflardan. İki yıl boyunca kurduğumuz hayaller birer birer, tahmin ettiğimizden mükemmel gerçekleşiyor. Her şeyden önce bana ayna olduğun için teşekkür ederim sevgilim."

 'O Ses Türkiye' şampiyonu aradığı aşkı buldu! - Resim : 2

Emre Sertkaya, şampiyon olduğu yıl verdiği röportajda, 'O Ses Türkiye'ye katılma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

"Çevrem sürekli 'Emre yarışmaya katıl' diyordu. Beş sezon bekledim, çünkü bir şeylere hazır olmadığımın bilincindeydim. 'Ben kötüyüm, başarılı olamayacağım' fikri değildi kafamdan geçen ama bu kadar büyük bir kitleye sahip olmanın bir çok konuda beni yanlış bir yerlere çekebileceğini düşündüm. "

'Şu ana kadar yaşadığım bütün dipleri müzik için yaşadım'

"ŞU ANA KADAR YAŞADIĞIM BÜTÜN DİPLERİ MÜZİK İÇİN YAŞADIM"

"Her zaman sıfırdan başlayan bir Emre olmayı tercih ettim. Kendimce dipleri yaşadım, deneyimledim. Kendimi buldum dediğim anda yarışmaya katıldım."

"Şu ana kadar yaşadığım bütün dipleri müzik için yaşadım. Ben eğitimsizim. Müzik adına hiçbir eğitim almadım. Ailemin desteği hep arkamdaydı. Onu hep içimde hissettim. Ailemi inanılmaz özlemiştim. Çeyrek finalde büyük bir patlama yaşadım. Annemin sevdiği bir şarkıyı söyledim, o an tutamadım zaten kendimi."

 

'O Ses Türkiye' şampiyonu aradığı aşkı buldu! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye emre sertkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.