O Ses Türkiye Max Kruse performansı izle!

O Ses Türkiye Max Kruse performansı izle! Yılbaşı programlarının merakla takip edildiği O Ses Türkiye'de, ünlülerin gösterdikleri performanslar dikkat çekiyor. Fenerbahçeli Alman futbolcu Max Kruse, gösterdiği performans akşama damga vurmayı başarıyor. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar, Alman yıldızın performansını izlemek için araştırma yapmaya başladı. İşte O Ses Türkiye Max Kruse performansı izlemek için detaylar haberimizde...

O Ses Türkiye Max Kruse performansı izle! Fenerbahçeli Alman futbolcu Max Kruse, gösterdiği performans akşama damga vurmayı başarıyor. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar, Alman yıldızın performansını izlemek için araştırma yapmaya başladı. Yılbaşı programlarının merakla takip edildiği O Ses Türkiye'de, ünlülerin gösterdikleri performanslar dikkat çekiyor. İşte O Ses Türkiye Max Kruse performansı izlemek için detaylar haberimizde...

Performans eklendiğinde haberimize eklenecektir.

Maximilian "Max" Kruse 19 Mart 1988 doğumlu. Fenerbahçe takımında forvet pozisyonunda görev yapan Alman millî futbolcudur. Kruse, Almanya'nın kuzeyinde yer alan Schleswig-Holstein eyaleti Stormarn iline bağlı Reinbek kentinde doğdu. Reinbek'te ve Hamburg'da büyüdü.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Kruse Almanya U-19 takımı ile 2007 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'na katıldı. Ayrıca U-21 takımı için de oynadı.

Kruse millî takıma ilk kez, 29 Mayıs 2013 tarihinde Boca Raton'da Ekvador ile oynanacak olan hazırlık maçında çağırıldı. Bu maçta 79 dakika süre alıp Lukas Podolski'ye bir de asist yaptı. İkinci maçında 2 Haziran'da ABD karşısında ilk millî golünü kaydetti.Kruse, Mönchengladbach'ta geçirdiği başarılı performansa rağmen 2014 FIFA Dünya Kupası öncesindeki 30 kişilik hazırlık kadrosuna dahil edilmedi.

13 Haziran 2015'te 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Cebelitarık karşısındaki 7-0 skorla alınan galibiyette 2 gol attı.

O Ses Türkiye Max Kruse performansı izle! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Max Kruse 2020 o ses türkiye max kruse performans
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.