O Ses Rap programı başvuru ekranı! O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır?

O Ses Rap programı başvuru ekranı! O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır? Acun Ilıcalı tarafından bu yıl O Ses Türkiye Rap yarışmasının yapılacağı açıklanmıştır. Başvuruları alınmaya başlanan O Ses Rap programı başvuru ekranı! O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır?

O Ses Rap programı başvuru ekranı! O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır? TV8 ekranlarında başlayacak olan yeni program O Ses Türkiye Rap programının başvuruları başladı. Acun Ilıcalı tarafından yakında başlayacağı duyurulan O Ses Rap programında jüri üyeleri kim olacak merak ediliyor.

O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır? 

O Ses Rap programına başvurular pandemi nedeni ile online olarak www.tv8basvuru.com adresinden alınmaktadır. Başvuru formunu doldurup başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

O Ses Rap programı başvuru ekranı!

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Rap programının başvuruları alınmaya başlandı.

O Ses Rap programı başvuru ekranına gitmek için tıklayınız!

Jüri üyeleri belli oldu mu?

Acun Medya tarafından henüz resmi açıklama yapılmazken, O Ses Rap yarışmasının jüri koltuğunda Ceza ve Sagopa Kajmer'in oturacağı iddia edildi.

Yarışmanın yayın tarihi, jüri üyeleri ve tanıtım fragmanlarıyla ilgili gelişmeler geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

O Ses Rap programı başvuru ekranı! O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır?

O Ses Rap programı başvuru ekranı! O Ses Rap başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Rap başvuru nasıl yapılır? başvuru ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.