O Kız Dizisinde Zeynep Başkasının Kızı Çıktı! O Kız Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisi 7. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak O Kız dizisi seyircisinin neredeyse tamamı tek bir konuda hemfikir oldu. Zeynep'in gerçek babasının Kadir olmadığını düşünen milyonlarca izleyici O Kız dizisi yeni bölümde nelerin olacağını merak ediyor.

O Kız 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in rol aldığı O Kız dizisi yeni bölümleriyle heyecanı tavan yapmaya devam ediyor. Hasta bir baba olan Kadir'in kızı Zeynep ve Ozan arasında geçen olayları konu alan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan yapıyor.

O KIZ DİZİSİNDE ZEYNEP'İN BABASI KİM?

Dizinin seyircisi her Çarşamba bir konuda aynı düşüncede. O da şu ki Kadir Zeynep'in gerçek babası değil. Bu düşünce O Kız geçmiş bölümlerinde yaşanan bir sahneyle ilgili oldu. Ancak ilerleyen bölümler neleri getirir, senaryoda nasıl bir değişiklik olur, hep beraber göreceğiz.

İşte O Kız 7. bölüm fragmanı

 

O Kız Dizisinde Zeynep Başkasının Kızı Çıktı! O Kız Yeni Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler O Kız Dizisi Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.