O Kız Dizisinde Bomba Gelişme! Kadir Ozan'ı Bıçakladı - O Kız 5. Bölüm Fragmanı

Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız Dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkan Petekkaya, Dilin Döğer ve Sezin Akbaşoğulları'nın başrolünde olduğu O Kız dizisinin yeni bölümünde bomba bir gelişme yaşanıyor. İşte O Kız yeni bölüm detayları...

Her bölümü bir başka heyecana neden olan O Kız dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Hasta bir babayı canlandıran Erkan Petekkaya'nın performansının çok konuşulduğu O Kız dizisinin 5. bölüm fragmanında şok bir detay yer aldı.

Focus filmin yapımcılığını üstlendiği O Kız dizisinin senaryosunu Sırma Yanık yazarken yönetmen koltuğunda Özlem Günhan oturuyor. İlk bölümünden itibaren hikayesiyle dikkat çeken O Kız dizisinde Zeynep ve Ozan ilişkisinin sürüklediği hayatları konu alınıyor.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer'in yer aldığı O Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

O Kız Dizisinde Bomba Gelişme! Kadir Ozan'ı Bıçakladı - O Kız 5. Bölüm Fragmanı

OZAN'I KADİR Mİ BIÇAKLADI?

O Kız 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan Ozan'ın yerde yattığı sahneyle ilgili tahminler de yürütülmeye başlandı. Öyle ki hasta haline rağmen kızı Zeynep'i korumaya çalışan Kadir (Erkan Petekkaya) sonunda yapıyor yapacağını. Ozan'ı kimin bıçakladığı şu an için bilinmiyor ancak tahminler Kadir'in bıçakladığı yönünde oldu.

O Kız 5. bölümüyle Çarşamba akşamı Kanal D'de olacak.

 

O Kız Dizisinde Bomba Gelişme! Kadir Ozan'ı Bıçakladı - O Kız 5. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya o kız dizisi fragman yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.