O fotoğrafları ilk defa SuperHaber yayınlamıştı... HDP'li Semra Güzel Suriye'ye mi kaçtı?

İlk defa SuperHaber'in yayınladığı fotoğraflar sonrası dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel'in nerede olduğu henüz bilinmiyor. PKK'lı sevgilisi ile fotoğrafları ortaya çıkan Güzel'in Meclis'te dokunulmazlık görüşmelerinin yapıldığı sırada Suriye'ye kaçtığı iddia edildi.

 

Öldürülen bir teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırılmış ve hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı. Adresinde bulunamayan HDP'li ismin akıbeti merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. İddiaya göre Güzel, dokunulmazlık dosyasının Mecliste tartışıldığı sırada Suriye'ye kaçtı...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Adıyaman kırsalında yaptığı operasyonda öldürülen terörist Volkan Bora'nın cep telefonundan samimi fotoğrafları çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, dokunulmazlık dosyası TBMM'ye geldikten ortadan kayboldu. Güzel'in savunmasını bile başka HDP'li vekiller yaptı.

DİYARBAKIR, ŞIRNAK, ORADAN DA SURİYE...

İçişleri Bakanlığı'nın hakkında "yurt dışına çıkma yasağı" koyduğu HDP'li vekil Güzel hakkında, dokunulmazlığının kaldırılması sonrasında yakalama kararı çıkartıldı. Ancak Güzel verdiği adreslerde bulunamadı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, görgü tanıkları Güzel'i ocak ayı sonlarında Diyarbakır'da, kısa bir süre sonra da Şırnak'ta gördü. Akşam'da yer alan habere göre, HDP'li Güzel'in Ezil Çayı üzerinden Suriye'de YPG'nin kontrolündeki alana geçtiği değerlendiriliyor. Geçiş yaptığı sırada Güzel'in hala dokunulmazlığı kaldırılmadığı öğrenildi. Kaçan Güzel'in dokunulmazlığı TBMM'deki oylamayla 1 Mart'ta kaldırılmıştı.

DANIŞMANI DA ALMANYA'YA KAÇTI

Güzel'in TBMM'de danışmanlığını yapan Kenan Canpolat'ın, terörist Volkan Bora'nın kuzeni olduğu belirlenmişti. Güzel'in Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıkınca danışmanının da Almanya'ya kaçtığı ortaya çıkmıştı.

"SÖZLÜM" DEMİŞTİ

Adıyaman'da öldürülen terörist Volkan Bora ile fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından HDP'li Semra Güzel kendisini "sözlüm" diyerek savunmuştu.

O fotoğrafları ilk defa SuperHaber yayınlamıştı... HDP'li Semra Güzel Suriye'ye mi kaçtı? ile ilgili etiketler Suriye semra güzel dokunulmazlık iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.