Nuran Yıldız, Nurgül Yeşilçay'ın "Güzel kadın" açıklamasını kaleme aldı: Bir de üç gelinlik hastaları var!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz günlerde, "Güzel kadın olarak yaşamak yorucu, zayıflamam, spor yapmam gerekiyor" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Yeşilçay'ın açıklamalarının ardından SuperHaber yazarı Nuran Yıldız ise, "Güzel Olma Tuzağına Düşme" başlıklı yazısında ünlü oyuncunun açıklamaları üzerinden günümüz kadınları tarafından benimsenen güzellik algısına değindi.

Gülperi, Asmalı Konak, Kefaret, Paramparça, Aşk ve Ceza gibi yapımlarla adından söz ettiren 46 yaşındaki ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz günlerde "güzel kadın olmanın" zorluğunu şu sözlerle aktarmıştı:

"Güzel kadın olarak yaşamak yorucu, zayıflamam, spor yapmam gerekiyor"

Nuran Yıldız, Nurgül Yeşilçay'ın "Güzel kadın" açıklamasını kaleme aldı: Bir de üç gelinlik hastaları var!

Nurgül Yeşilçay'ın "güzellik" açıklamalarının ardından Superhaber yazarı Nuran Yıldız, günümüzde benimsenen "güzel kadın" algısı için, "Güzel kadın olmak tam bir işkence, çevremdeki güzel kadınlardan biliyorum. Ne bakım masrafları, ne giyim harcamaları bitiyor. Saçı ayrı dert, makyajı ayrı..." ifadelerini kullandu. 

İşte Nuran Yıldız'ın köşe yazısında yer verdiği ilgili bölüm:

Nurgül Yeşilçay “Güzel kadın olarak yaşamak yorucu, zayıflamam, spor yapmam gerekiyor” demiş.

Keşke sadece yorucu olsa.

Güzel kadın olmak tam bir işkence, çevremdeki güzel kadınlardan biliyorum. Ne bakım masrafları, ne giyim harcamaları bitiyor. Saçı ayrı dert, makyajı ayrı.

Kendinle barış, hayatını yaşa diyor, yürüyorum.

Üstelik şimdilerde en az üç gelinlik giyme furyası var. Giy, çıkar yorulana kadar git kendi düğününde göbek atıp halay çeksene.

Ben böyle abukluk, görmemişlik, görgüsüzlük, tüketim hastalığı görmedim arkadaş.

Neyin kafasını yaşıyorsa bu “üç gelinlikçi”ler? Gösteriş manyağı olmak değil de nedir bu?

Dahası, güzellik uğruna yorulmayı göze alıp spora giden iki dizi oyuncusu sevgili ayrılmışlar. Gerekçesi, erkek oyuncunun spor salonunda kızlarla muhabbeti.

Spor salonları spor yapmak dışında her işe bakıyorlar. Tanışmalar, anlaşmalar vs.

Teknolojiye hapsolmuş insanların yeni tür sosyalleşme mekanları. Üstüne sporun cazibesi de eklenince, ortalık kan revan.

Dedim ya güzel olmak yorucu olsa iyi, baştan sona sorun.

Nuran Yıldız, Nurgül Yeşilçay'ın "Güzel kadın" açıklamasını kaleme aldı: Bir de üç gelinlik hastaları var! ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Nuran Yıldız zayıflama güzellik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.