Norveçli süper golcü Erling Haaland, Premier Lig devi Manchester City'ye transfer oluyor

Manchester City, Erling Haaland ile anlaşmaya vardı. Transferin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. İngiliz devi, Norveçli golcünün serbest kalma maddesini ödeyip transferi açıklayacak. Dortmund’da 88 maçta 85 gol atan Haaland, Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih ve Paris Saint-Germain gibi devlerin ilgisine rağmen babasının formasını giydiği Premier Lig şampiyonu Manchester City’yi seçti.

Erling Haaland'ın yeni adresini The Athletic açıkladı. Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un süper yıldızı Real Madrid'i reddetti, Manchester City'ye transfer oluyor. Manchester temsilcisi, Borussia Dortmund ve 21 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştı.

75 MİLYON EURO BONSERVİS

The Athletic’ten David Ornstein’ın haberine göre; Dortmund’dan ayrılmak istediğini kulübüne ileten Haaland ardından dev kulüplerin kıskancına girdi. Fiziği, hızı ve son vuruşlarıyla genç yaşına rağmen sahadaki duruşuyla ileride birçok rekor kıracağı öngörülen Norveçli için 75 Milyon Euro ödenecek.

HAFTADA 600 BİN EURO KAZANACAK

Manchester City, Dortmund’dan izin alıp görüştüğü oyuncuyla geniş bir sözleşmede uzun süren süreçte anlaştı. Hafta içerisinde serbest kalma maddesinin ödenip Manchester City’ye resmen katıldığı açıklanacak olan Haaland, yeni kulübünden haftada 600 bin Euro ücret alacak.

BABASININ TAKIMINA GİDİYOR

Norveçli yıldız futbolcu 2020 Ocak ayında Salzburg'dan Borussia Dortmund'a transfer olmuştu. Erling Haaland, Alman ekibiyle çıktığı 88 maçta 85 gol kaydetti. Norveçli futbolcunun babası Alf-Inge Haaland da 2000 ile 2003 seneleri arasında Manchester City forması giymişti.

Norveçli süper golcü Erling Haaland, Premier Lig devi Manchester City'ye transfer oluyor ile ilgili etiketler Manchester City Borussia Dortmund Almanya Erling Haaland ingitere
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.