Nisa Bölükbaşı aradığı aşkı yine Survivor'da buldu! Barış Murat Yağcı'dan sonra o isimle aşk yaşıyor!

'Survivor 2020'nin dikkat çeken isimlerinden olan Nisa Bölükbaşı, oyuncu Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşkla gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırmıştı. Şimdi ise Nisa'nın adı eski Survivor şampiyonu Ogeday Girişken ile anılıyor.

2017 yılında düzenlenen 'Survivor'ı şampiyon tamamlayan Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde arkadaş grubu ile Kapadokya tatiline gitti.

İkili, önceki akşam bir arkadaşlarının doğum gününe birlikte katıldı. All Star kadrosunda yer alacağı konuşulan Nisa ve Ogeday'ın flört ettiği iddia edilirken, geçtiğimiz akşam yeni görüntüler ortaya çıktı.

Nisa Bölükbaşı aradığı aşkı yine Survivor'da buldu! Barış Murat Yağcı'dan sonra o isimle aşk yaşıyor!

Nisa ve Ogeday, bir arkadaşlarının doğum gününe birlikte katıldı. İkiliden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

 

 

Nisa Bölükbaşı aradığı aşkı yine Survivor'da buldu! Barış Murat Yağcı'dan sonra o isimle aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Survivor Barış Murat Yağcı ogeday Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.