Nihat Doğan, Mabel Matiz'in 'antidepresan' şarkısına talip oldu! ''Millet benden dinlemek istiyor''

Mabel Matiz ve Mert Demir’in ‘Antidepresan’ şarkısını kendi tarzında seslendirerek gündem olan Nihat Doğan, şarkıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Mabel Matiz'e seslenen Nihat Doğan, ''Millet artık bu şarkıyı Nihat Doğan'dan duymak istiyor.'' dedi.

Mabel Matiz ve Mert Demir’in son döneme damga vuran ve dillerden düşmeyen ‘Antidepresan’ adlı parçası, Dilan Çıtak, Merve Boluğur, Berdan Mardini, Seçil Gür, Esra Dermancıoğlu, Nihat Doğan gibi ünlü isimler tarafından da seslendirildi. Şarkıyı türkü formatında okuyan Nihat Doğan'ın performansı sosyal medyada gündem oldu günlerce konuşuldu.


Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında şarkıyı söyleyen ve kendi performansını çok beğenen Nihat Doğan, canlı yayında “Mabel Matiz’den daha iyi okudum” diyerek kendine övgüler yağdırmıştı. Doğan şarkıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

 ''MİLLET ARTIK BU ŞARKIYI BENDEN DUYMAK İSTİYOR''


Show Ana Haber'a konuşan Nihat Doğan, Mabel Matiz’e seslendi. ''Millet artık bu şarkıyı Nihat Doğan'dan duymak istiyor.'' diyen şarkıcı, ''Sevgili Matiz senden rica ediyorum, milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da Nihat Doğan'a ver kardeşim.'' ifadelerini kullandı. Mabel Matiz'in, Nihat Doğan'ın bu çağrısına ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

 

 

 

Nihat Doğan, Mabel Matiz'in 'antidepresan' şarkısına talip oldu! ''Millet benden dinlemek istiyor'' ile ilgili etiketler Mabel Matiz Nihat Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.