New York'taki saldırının şüphelisinin paylaşımları ortaya çıktı: Her şeyi öldürmek istedim

ABD'nin New York kentinde metro istasyonunda gerçekleşen saldırıda 23 kişi yaralandı. Polis ekipleri saldırının bir numaralı şüphelisi olarak Frank R. James adlı kişiyi arıyor. Saldırı sonrası kayıplara karışan şüphelinin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. İnsanlara karşı öfke dolu olduğun savunan James, "Her şeyi öldürmek istediğini" söyledi.

New York polisi, Brooklyn'deki metro istasyonunda dün düzenlenen ve 23 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin 62 yaşındaki Frank R. James adlı kişinin "şüpheli" olarak arandığını açıkladı. Ardından, James'in Youtube videolarında her şeyi öldürmek istediği ve insanlara karşı öfke dolu olduğu tespit edildi.

New York polisi, yaptığı açıklamada, siyahi Amerikalı olduğu belirtilen James'in olay yerine gelirken kullandığı kamyonet üzerinden elde edilen delillerin olay mahallindeki bulgularla örtüştüğünü kaydetti.

New York'taki saldırının şüphelisinin paylaşımları ortaya çıktı: Her şeyi öldürmek istedim

Daily Mail'in haberine göre Brooklyn metrosu saldırısındaki kişinin YouTube kanalında New York'taki suçu kınayan , sosyal hizmet uzmanlarıyla olan kavgalarını detaylandıran, beyaz insanlara, Yahudilere ve iklim değişikliğine karşı öfkesini dile getiren yüzlerce video yayınladığı ortaya çıktı.

Kahkahalarla dolu videolarında, dünyanın kendi gördüğü haliyle durumu hakkında nutuk atıyor ve şikayetlerini söylüyordu. James, "Görünürdeki her şeyi öldürmekle" insanları tehdit ediyor ve İkiz Kulelerin 11 Eylül'de asla uçaklarla düşürülemeyeceğini iddia ediyordu.

New York'taki saldırının şüphelisinin paylaşımları ortaya çıktı: Her şeyi öldürmek istedim - Resim : 2

James, New Jersey'de gittiği psikiyatrik tesislere atıfta bulunarak, personelin kendisine yardım etmediğini ve kendisini daha tehlikeli hale getirdiğini söyledi. Sözlerine şu şekilde devam etti: "Artık 63 yaşındayım, nefret dolu, öfke dolu ve acı doluyum."

En son videosu saldırıdan bir gün önce yayınlandı ve James'in monoloğu eşliğinde siyahi adamların görüntülerini içeriyordu. "Unutmayalım ki, insanları öldürmek istediğimi söyleyebileceğim çok şey yaşadım." diyerek videoyu çekmeye devam etti.

 New York'taki saldırının şüphelisinin paylaşımları ortaya çıktı: Her şeyi öldürmek istedim - Resim : 3

New York'taki saldırının şüphelisinin paylaşımları ortaya çıktı: Her şeyi öldürmek istedim ile ilgili etiketler New York Saldırı Şüpheli Sosyal Medya Frank R. James
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.