Netflix'in sevilen dizisi Sıcak Kafa'nın yeni sezonuna Netflix'ten ret geldi! Sıcak Kafa bitti mi?

Netflix Türkiye’nin son döneme damgasını vuran yerli yapımlarından Sıcak Kafa beklenmedik bir şekilde sona erdi. Şevket Çoruh yaşanan ayrılık kararının duyurdu. Peki, Sıcak Kafa yeni sezonu gelecek mi? İşte detaylar…

Netflix Türkiye’nin son döneme damgasını vuran yerli yapımlarından Sıcak Kafa, kısa süre içinde büyük bir beğeni toplamıştı. Sıcak Kafa dizisinin 2. sezonuyla ilgili beklenmedik bir haber ise dizinin hayranlarını bir hayli üzdü.

İkinci sezonu merakla beklenen Sıcak Kafa dizisi hakkında Şevket Çoruh’tan gelen haber sosyal medyanın da gündeminde ilk sıraya yerleşti. Sıcak Kafa dizisinin yeni sezonunun Netflix tarafından reddedildiğine dair haberler dikkat çekiyor.

SICAK KAFA DİZİSİ BİTTİ Mİ?

Netflix'in sevilen dizisi Sıcak Kafa'nın yeni sezonuna Netflix'ten ret geldi! Sıcak Kafa bitti mi?

Sıcak Kafa dizisinin heyecanla beklenen 2. sezonuna ilişkin ortaya çıkan bir haber büyük tepki çekti. Oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Hazal Subaşı, Haluk Bilginer, Şevket Çoruh gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük beğeni toplamıştı.

Şevket Çoruh tarafından resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ‘’çok abuk bir ayrılık oldu.’’ notunun düşülmesi dikkat çekti. Sıcak Kafa ve Netflix etiketlerini kullanan Şevket Çoruh’un bu paylaşımı büyük ses getirdi.

SICAK KAFA 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sıcak Kafa dizisinin 2. sezonu merakla bekleniyordu. Dizinin 2. sezonunun olmayacağını duyuran Şevket Çoruh izleyicileri bir hayli üzdü. Netflix’ten konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin 2. sezonunun reddedildiği ifade ediliyor. Hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu ile dikkat çeken yapımının neden sona erdiği ise merak ediliyor.

SICAK KAFA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Tims&B Productioons imzalı ve yönetmen koltuğunda Mert Baykal ile Umur Turagay’ın oturduğu Sıcak Kafa dizisinin senaryosunu ise Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker kaleme aldı.

Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh’un başrollerinde yer aldığı dizide Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Haluk Bilginer, Barış Yıldız, Hakan Gerçek gibi birçok başarılı isim de rol almıştı. Dizinin 2. sezonunun ise olmayacağı duyuruldu.

Netflix'in sevilen dizisi Sıcak Kafa'nın yeni sezonuna Netflix'ten ret geldi! Sıcak Kafa bitti mi? ile ilgili etiketler Sıcak Kafa dizi Şevket Çoruh Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.