Netflix'in fantastik dizisi Black Mirror 6.sezonuyla geri döndü! Yeni sezon ilk bölüm ne zaman gösterilecek?

Netflix'in fantastik dizisi Black Mirror 6. sezon için geri sayıma başladı. İlk fragmanı gösterime çıktı. Yeni sezon tarihi belli oldu. İşte detaylar…

Kurgu dendiğinde ilk akla gelen fantastik dizi Black Mirror sevenlerini mutlu edecek yeni bir gelişme ile adını yeniden duyurdu. Dizi 6. sezonu ilk fragmanı paylaşıldı. Heyecan daha da arttı. Black Mirror dizisi vizyona ne zaman girecek? O tarih belli oldu.

Netflix resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgiye göre Black Mirror dizisi 6.sezonuna yeşil ışık yaktı. İlk fragman paylaşıldı. Netflix'in resmi YouTube hesabı üzerinden paylaşılan fragman hayranlarını sevindirdi. Sadece 1 dakika 21 saniyelik fragman göz doldurdu.

BLACK MİRROR KAÇ BÖLÜM SÜRECEK?

Netflix konuyla ilgili Black Mirror dizisinin 6.sezonunun yayın tarihini de paylaştı. Black Mirror, 6.sezonu Haziran'da izleyicisi ile buluşacak. Yeni sezona dair daha fazla bilgi verilmedi. Sezonun kaç bölümden oluşacağı ve ne zaman biteceği henüz bilinmiyor. Bu kez bölüm sayısının 3'ü aşacağı tahmin ediliyor.

YENİ SEZONDA NELER BEKLİYOR?

Netflix'in fantastik dizisi Black Mirror 6.sezonuyla geri döndü! Yeni sezon ilk bölüm ne zaman gösterilecek?

Black Mirror efsanesinin yaratıcısı Charlie Brooker 6.sezona dair birkaç ipucu verdi. Bu sezon çeşitliliğin fazla olduğu çarpıcı hikayelerin bir arada görülebileceği bir kurgunun beklediğini ifade etti. Yeni sezonda beklenmeyen sürprizler, çarpıcı karakterler ve şaşırtan hikayeler yer alacak.

BLACK MİRROR KONUSU NEDİR?

Black Mirror dizisi Netflix'e düştüğü ilk anda büyük ilgi gördü. Teknolojinin insan hayatı üzerindeki karanlık etkisini sorgulatacak bir yapıya sahipti. Her bölüm farklı bir hikayeyi iç içe işliyor. İnsan zihnini kurgu düzeyinde bilimsel bir bakış açısıyla fantastik evrene kapı aralıyor. Kurgu olarak daha çok gelecekte teknolojik gelişmelerin insanlara hem sosyal hem ahlaki açıdan ne gibi zararlar verebileceği aktarılmaya çalışılıyor.

Black Mirror'ın diğer sezonlarında yer alan güçlü kadro bu yılki sezonunda da yine boy gösterecek. Black Mirror 6.sezonda yer alacak oyuncular arasında: Aaron Paul, David Shields, Daniel Portman, Kate Mara, Auden Thornton, Rob Delaney, Ben Barnes yer alıyor.

Netflix'in fantastik dizisi Black Mirror 6.sezonuyla geri döndü! Yeni sezon ilk bölüm ne zaman gösterilecek? ile ilgili etiketler dizi Netflix Black Mirror
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.