Netflix, Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın resmi fragmanını paylaştı

Yönetmen Ezel Akay’ın Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy gibi isimleri bir araya getiren '9 Kere Leyla' filminden yeni fragman yayınlandı. Film, 4 Aralık’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak...

Neredesin Firuze, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 7 Kocalı Hürmüz gibi filmlerle tanınan, son olaraksa Küçük Kara Balıklar belgeseline imza atan Ezel Akay, bu yıl yeni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Akay’ın zengin oyuncu kadrosuyla heyecan yaratan yeni filmi 9 Kere Leyla, önümüzdeki ay Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Netflix, Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın resmi fragmanını paylaştı

9 Kere Leyla’nın 20 Mart’ta vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak filmin gösterime girmesine kısa bir süre kala koronavirüs salgınının patlak vermesi filmin vizyon programını sekteye uğrattı. İlk başta ileri bir tarihte vizyona girmesi planlanarak ertelenen film, daha sonra Netflix‘e geçti ve 4 Aralık’ta Netflix orijinali olarak ekrana geleceği açıklandı.

Netflix, Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın resmi fragmanını paylaştı - Resim : 2

Ezel Akay’ın yeni filminin başrollerinde daha önce Kış Uykusu’nda birlikte etkileyici bir işe imza atan Demet Akbağ ve Haluk Bilginer yer alıyor. Oyuncu kadrosunda bu ikiliye Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy, Hakan Eke, Emre Kıvılcım, İhsan Ceylan gibi isimler eşlik ediyor.

Netflix, Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın resmi fragmanını paylaştı - Resim : 3

Merakla beklenen filmin sinopsisi şöyle:

“Leyla ve Adem, yıllarca mutlu bir evlilik yaşadılar, ta ki güzel evlilik terapistleri Nergis, Adem’in kalbini çalana kadar. Görünüşte çok zengin olan Adem’in, bütün mal varlığının yönetimi ise Leyla’nın elindedir. Nergis ile aralarındaki engelleri kaldırmak için harekete geçen Adem, Leyla’yı kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ancak bu girişimlerinin hepsi de başarısızlıkla sonuçlanır. Adem, sonunda Leyla’dan kesin olarak kurtulmanın en iyi yolunun onu öldürmek olduğuna karar verir. Gözü Nergis’ten başkasını görmeyen Adem, Leyla’yı ortadan kaldırmak için dokuz farklı girişimde bulunur. Ancak Leyla’yı öldürmek Adem’in sandığı kadar kolay değildir.”

Netflix, Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın resmi fragmanını paylaştı - Resim : 4

Yaratıcı & Yönetmen: Ezel Akay
Yapımcı: BKM
Oyuncular: Haluk Bilginer (Adem), Demet Akbağ (Leyla), Elçin Sangu (Nergis), Fırat Tanış (Mahdum) ve Alican Yücesoy (Haris)
Tür: Fantastik Komedi

Netflix, Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın resmi fragmanını paylaştı - Resim : 5

Netflix, Ezel Akay imzalı '9 Kere Leyla'nın resmi fragmanını paylaştı ile ilgili etiketler Demet Akbağ Haluk Bilginer Elçin Sangu 9 kere leyla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.