Neslihan Kozanoğlu kimdir?

Sosyetik Ev Kadınları programı hızlı başladı. Programa katılan Neslihan Kozanoğlu vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılmakta. Peki, Neslihan Kozanoğlu kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Kanal D ekranlarında başlayan yeni program izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Daha ilk bölümde reytinglerde hiç de kötü bir performans sergilemedi. Diğer katılımcılar ise, Günsel Ülkü, Ezgi Dargı, Elif Sağlamyürek, Esra Tekgöz Kızıltaş.Cemiyet hayatının tanınan simaları; Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tokgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyacak. Peki, Neslihan Kozanoğlu kimdir? Detaylar haberimizde...

Sosyetik Ev Kadınları programının katılımcılarından biri olan Neslihan Kozanoğlu kimdir? Cemiyet hayatını ekranlara taşıyacak programa katılan diğer isimler ise, Esra Tekgöz Kızıltaş, Esra Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Neslihan Kozanoğlu. Kanal D ekranlarınde yayınlanacak program vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak Sosyetik Ev Kadınları tüm izleyicileri televizyon başına kilitleyecek. Peki, Neslihan Kozanoğlu kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Neslihan_KozanoAlu_kimdir_iAerik

NESLİHAN KOZANOĞLU KİMDİR?

İstanbul’da doğdu. Bafra Küçük Gazi İlköğretim Okulu’nda okudu. Daha sonra Üsküdar Amerikan Lisesi’ni kazandı. Buradan mezun olduktan sonra İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Yirmi sene önce Türkiye’de ilk defa kendi tarlalarında ekolojik tarımı başlattı. Sebze ve meyve yetiştirdi ve süt ürünleri üretti. Buradan elde ettiği gelirle sekiz öğrenci okuttu. Çeşitli gazetelerin yemek tarib köşelerinde yazmaktadır, ayrıca iki ayrı dergide yemek köşelerini hazırlamakta, restoranları tanıtmaktadır. Kozanoğlu, aynı zamanda bir internet sitesinde de köşe yazarlığı yapmaktadır.

Neslihan_KozanoAlu_kimdirss

DİĞER KATILIMCILARDAN BİRİ OLAN ELİF SAĞLAMYÜREK KİMDİR?

Elif Sağlamyürek aslında Mimardır; ancak Cafe işletmecisi olunca kendisini Kahvenin Ustası olarak tanıtmıştır. Nişantaşı'nda bulunan ve genelde ünlülerin takıldığı Bee Coffee'nin sahibidir.

Le Baron sahnesinde cumartesi geceleri sahne almaktadır. Elif Sağlamyürek sosyetenin içinde olsa da son zamanlarda dışlanan ismi de olmuştur; Elif Sağlamyürek bir çok sosyete toplantısında artık yer alamamaktadır.

Elif Sağlamyürek'in sosyete ilk girişi Ünlülerin evlerini mimar olarak dekore etmesi ile başlamıştır; sonra cafe açan ve sosyeteyi buraya toplamayı başaran Elif Sağlamyürek son olarak sanat yönünü keşfetmiş ve sahnelere kadar çıkmıştır.

Neslihan_KozanoAlu_kimdir_sasfdasf

KANAL D

Kanal D, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal ünvanını elde etmiştir. Kanalın spor müdürü İlker Yasin'dir.

TARİHÇE

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın Türkiye dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükle (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükle izlenebilmektedir. 5 Eylül 2005'ten 16 Ocak 2013'e kadar Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Mehmet Ali Birand sunmuştur. 3 Kasım 2014'ten beri Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Cüneyt Özdemir, hafta sonu ise Serdar Cebe sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Hafta İçi Emre Tilev, Hafta sonu ise Gökhan Telkenar sunmaktadır. 32. Gün programını her Perşembe gecesi Mehmet Ali Birand sunmuştur. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır. Kanal D 2005 yılından itibaren her yıl Türkiye'nin en çok izlenilen kanalı durumundadır.[kaynak belirtilmeli]

Kanal, 20 Nisan 2011'de logosunu üç boyutlu yapmış ve logonun ortasındaki daire dönen bir küre olmuştur. Mayıs 2013'ten itibaren Kanal D dizileri engelsiz.kanald.com.tr adresinde görme engelliler için sesli betimleniyor, işitme engelliler için işaret dili ile anlatılıyor. Ayrıca altyazılarla destekleniyor.

Kanal D, 1 Temmuz 2013'te 16:9 (geniş ekran) yayına geçti.

EURO D

Euro D, Kanal D'nin Avrupa'daki Türkler'e yönelik yayın yapan televizyon kanalı. Eski ismi Kanal D Fun olan kanal 7 Mart 2001 tarihinde adını Euro D olarak değiştirmiştir. Ağırlıklı olarak Kanal D'nin dizileri, film ve programları yayınlamaktadır. Kanal D ile beraber 1 Temmuz 2013'te 16:9 geniş ekran yayına geçmiştir.

KANAL D ROMANYA

Kanal D, Romanya için Doğan Yayın Holding tarafından 15 Şubat 2007 tarihinde kurulan televizyon kanalı.

Doğan Yayın Holding'in yüzde 75, İsviçreli Ringier Grubu'nun yüzde 25 ortaklığıyla kurulan kanal, Kanal D Türkiye'de yayınlanan dizileri yayınlamaktadır. Türk dizileri Rumenceye çevrilerek yayına girmektedir. Kanal D Romanya ayrıca Romanya Liga 1 maçlarının yayın haklarına sahip kanaldır.

Neslihan Kozanoğlu kimdir? ile ilgili etiketler neslihan kozanoğlu kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.