Nedim Şener'den 'Mangır Medyası'na tepki: Yalancı Özel'in borazanı olmuşlar, yalana cevabı yayınlamıyorlar!

Nedim Şener, Özgür Özel ile girdiği büyük kavgada verdiği cevapların işlerine gelmediği için 'mangır medyası' tarafından es geçildiğini belirterek tepki gösterdi. "Mangır medyası Özgür Özel‘in borazanı olmuş, yalana cevabı yayınlamıyor." diyen Şener, "Hizmet bedelleri hesaba yatmış anlaşılan." ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 9 Ağustos 2011 tarihinde cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci Nedim Şener ile görüştüğünü belirterek Şener'in kendisine "Benim cemaat ile, Fethullah Gülen ile bir sorunum yok, bir problemim yok" dediğini iddia etmişti. 

"DOKUNULMAZLIĞIN ARKASINA SAKLANMAK YOK YALANCI ÖZGÜR"

Özel'in bu iddialarını yalanlayan Şener, Hürriyet'teki köşesinde "Dokunulmazlığın arkasına saklanmak yok yalancı Özgür" başlıklı bir yazı yayınladı. 

Şener yazısında "Yalancı Özgür Özel sana çağrımdır: Azıcık cesaretin ve şerefin varsa hakkında açtığım dava ile ilgili fezleke TBMM’ye geldiğinde dokunulmazlığın arkasına sığınmadan mahkemeye gelirsin." ifadelerini kullandı. 

YALANLAMAYI YAYINLAMAYAN 'MAGIR MEDYASI'NA TEPKİ

Şener, iddiayı yayınlayıp yalanlamayı yayınlamayan 'mangır medyası'na tepki gösterdi. 

"HİZMET BEDELLERİ HESABA YATMIŞ ANLAŞILAN"

"CHP’ye fatura kesip, “hizmet bedeli” tahsilatı yapan MANGIR MEDYASI halktvcomtr, krtkulturtv, tele1comtr yalancı Özgür Özel‘in borazanı olmuş, yalana cevabı yayınlamıyor." diyen Şener, "Hizmet bedelleri hesaba yatmış anlaşılan." ifadelerini kullandı. 

Şener ayrıca suç duyurusunda bulunduğunu ve kamera kaydı dahil her şeyi talep ettiğini de duyurdu. 

İşte Şener'in o tweetleri...

 

Nedim Şener'den 'Mangır Medyası'na tepki: Yalancı Özel'in borazanı olmuşlar, yalana cevabı yayınlamıyorlar! ile ilgili etiketler Nedim Şener Özgür Özel Halk TV FETÖ cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.