Nedim Şener kendisiyle ilgili iğrenç paylaşım yapan Lütfü Türkkan'ı yerin dibine soktu

Şehit yakına ettiği küfürle akıllarda kalan İYİ Partili Lütfü Türkkan algı operasyonlarına devam ediyor. Son olarak Gazeteci Nedim Şener’i hedef almak isteyen Türkkan’a Şener'den cevap gecikmedi.

Gazeteci Nedim Şener kendisiyle ilgili iğrenç paylaşım yapan Lütfü Türkkan'ı yerin dibine soktu. Sosyal medya hesabından Şener’i hedef alan Türkkan’ın “Kitabın yazarını görünce ilk aklınıza gelen ne oldu?” paylaşımına yanıt gecikmedi.

“Pis elini ve dilini kitabımdan uzak tut aşağılık”

Lütfü Türkkan hadiz paylaşımına cevap atan Şener  “Peki Şehit yakına “bacını s….rim” diye küfür eden İP’nin iğrenç milletvekili @LutfuTurkkan hakkında ne düşünüyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Nedim Şener daha önce katıldığı bir programdan Türkkan için patlayan bir lağımdır ifadelerini kullanmıştı.

Nedim Şener kendisiyle ilgili iğrenç paylaşım yapan Lütfü Türkkan'ı yerin dibine soktu ile ilgili etiketler Nedim Şener Lütfü Türkkan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.