Neden Kıbrıs Tatili? Bu Yaz Kıbrıs’a Gitmeniz İçin 9 Neden!

Covid-19 kısıtlamaları ile geçen iki yılın ardından güzel bir tatil yapmayı hak ettiğinizi düşünüyorsanız doğru yerdesiniz!

Takdir edersiniz ki, Türkiye’de tatil yapabileceğiniz çok fazla yer bulunuyor. Güzel bir deniz tatili yapmak istiyorsanız Bodrum Otelleri, Marmaris, Fethiye, Alaçatı, Çeşme gibi yerlere gidebilirsiniz. Ancak, bu gibi yerler, hem yerel hem de yabancı turistler tarafından tercih edildiği için bir hayli kalabalıktır. Bu noktada, yurt dışına gitmeyi düşünebilirsiniz. Fakat, Euro ve Amerikan dolarının Türk lirası karşısında bir hayli değer kazanmasından dolayı yurt dışına çıkmak 2000’li ve 2010’lu yıllarda olduğu gibi kolay değil! 

Önünüze çıkan her tatil seçeneğini bir sebepten dolayı elemek zorunda kalıyorsanız size asla hayır diyemeyeceğiniz bir teklifimiz var! İstediğiniz takdirde Kıbrıs’ta tatil yapabilirsiniz. Gelin, Kıbrıs’ta tatil yapmanın avantajlarına yakından bakalım! 

Neden Kıbrıs Tatili? Bu Yaz Kıbrıs’a Gitmeniz İçin 9 Neden!

Neden Kıbrıs? 

Kıbrıs; yalnızca Türklerin değil farklı ülke vatandaşlarının da tatil adına tercih ettiği bir yerdir. Dört bir tarafının denizlerle çevrili olması Kıbrıs’ı farklı kılan detaylar arasındadır. Siz de Kıbrıs tatili sırasında güneş banyosu yaparak eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, su sporlarına meraklıysanız Kıbrıs tam olarak size hitap ediyor. Güzel bir tatilin olmazsa olmaz detayları vardır. Bunlardan birisi de otel seçimi! Türkiye’deki otellerin kaliteleri tartışılmaz! Ancak, ülkemizdeki otellerde birtakım kısıtlamalar mevcut! Kıbrıs ise bu tür kısıtlamalardan bağımsız bir şekilde hizmet veren Kıbrıs otel seçenekleri ile karşınıza çıkıyor. 

Siz de bu kadar tatil mekanı varken neden Kıbrıs diye düşünüyor olabilirsiniz. Her şeyden önce, kendinizi Kıbrıs’ta asla yalnız hissetmeyeceksiniz. Türkiye’den Kıbrıs’a geldiğiniz takdirde evinizden farksız bir muamele göreceksiniz. Kıbrıs’ı şirin ve muhteşem bir yer olarak tanımlayabiliriz. Eğlenmeye meraklıysanız Kıbrıs’taki eğlence mekanlarının cazibesine kapılacaksınız. Sahilde yapılan su sporlarına katıldığınız takdirde başka hiçbir yerde bulamayacağınız eşsiz bir deneyim yaşayacaksınız. Kıbrıs’ın farklı avantajları da bulunuyor. Örneğin, burada yaşayan herkesin Türkçe konuştuğunu söyleyebiliriz. Bu sayede, dil konusunda herhangi bir dezavantaj yaşamayacaksınız. Ayrıca, burada Türk lirasının kullanıldığını da söylemeliyiz. Bir başka deyişle, yabancı bir turist gibi sürekli para bozdurmak zorunda kalmayacaksınız. 

Kıbrıs tatili herkesin hayallerini süsler. Ancak, Kıbrıs’ta tatil yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekir. Kıbrıs otel seçeneklerinde konaklamak isteyenlerin erken rezervasyon yaptırmaları şarttır. Çünkü, erken rezervasyon sayesinde lüks ve kalitesi tartışılmaz otellerde çok uygun fiyatlarla konaklama şansına erişilir. Kıbrıs otel alternatiflerinin her birinde rehber bulunur. Tatili yalnızca deniz, kum ve güneş üçlüsü olarak görmeyenler otellerdeki rehberlerden faydalanarak işin kültürel tarafına da odaklanabilirler. 

Neden Kıbrıs Tatili? Bu Yaz Kıbrıs’a Gitmeniz İçin 9 Neden! - Resim : 2

Kıbrıs’a Gitmeniz İçin 9 Neden! 

2022 yılının yazında Kıbrıs’ta tatil yapmayı hayal ediyorsanız son derece doğru bir karar verdiğinizi söyleyebiliriz. Gelin, Kıbrıs’ın avantajlarına yakından bakalım!

● Kıbrıs’ın neden bu kadar ilgi gördüğünü hiç merak ettiniz mi? Denize sıfır konumu ve yemyeşil alanları ile taraflı tarafsız herkesin büyüleyen Kıbrıs; ekonomik bir tatil yapmayı mümkün kılıyor. Ancak, ekonomik bir tatil dendiği zaman aklınıza kalitesiz otel ve hizmet seçenekleri gelmesin! Çünkü, burada lüksü uygun fiyatla satın alma ayrıcalığına ulaşabiliyorsunuz. Deniz keyfi, güzel yemekleri, su kaydırakları ve daha birçok özelliğiyle iyi ki Kıbrıs’a gelmişim dedirtecek şeyler yaşayacaksınız.

● Daha önce de söylediğimiz gibi tüm Kıbrıs otelalternatifleri de müşterilerle birebir ilgilenecek bir rehber vardır. Bu sayede, Kıbrıs’taki gezilip görülmesi gereken yerleri görme ayrıcalığını elde edebilirsiniz. Buna ek olarak, rehber; yaşadığınız tüm sorunlara en kısa sürede çözüm bulacaktır.

● Kıbrıs; Türkiye sınırları içerisinde bulunmaz. Ancak, yabancı bir ülkeye gitmek için yerine getirmeniz gereken prosedürlerin hiçbirisi Kıbrıs’ta bulunmaz. Yalnızca nüfus cüzdanınızla Kıbrıs’a adım atabilirsiniz.

● Kıbrıs otel paketleri sayesinde tatilinizi ucuza getirebilirsiniz. Konaklama, uçak ve transfer dahil olan bu paketler sayesinde ekonomik bir tatil yapmanın hayal olmadığını göreceksiniz.

● Kıbrıs’ta yaz dönemi normalden daha uzundur. Bu sayede, tatil planınızı çok daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Bayram tatillerinde veya yıllık izinlerde Kıbrıs’a gelebilirsiniz.

● Kıbrıs’ta Türkçe konuşulması ve Türk lirasının kullanılması ciddi bir avantajdır. Bu sayede, hem para bozdurmak zorunda kalmazsınız hem de yabancı dil öğrenme zorunluluğunuz ortadan kalkar. Kıbrıs’ın bazı bölgelerinde İngilizce konuşulsa da bu durumu dert etmenize gerek yok!

● Kıbrıs hakkında bilmeniz gereken farklı şeyler de bulunuyor. Her şeyden önce, trafiğin yönünün tıpkı İngiltere’de olduğu gibi soldan akması söz konusudur. Ayrıca, telefonunuzu veya bilgisayarınızı şarj etmek istediğinizde karşınıza çıkan üçlü prizleri görünce şaşırmamalısınız. Ancak, çevirici adaptörü satın aldığınız takdirde bu sorunu da ortadan kaldırabilirsiniz.

● Kıbrıs’ı yalnızca tatil yapabileceğiniz bir yer olarak görmeyin! Buraya geldiğiniz takdirde Kıbrıs tarihi hakkında da çok fazla şey öğrenebilirsiniz. Kiliseler, camiler, minareler, manastırlar, müzeler derken Kıbrıs’ın eşsiz tarihini öğrenerek buradan ayrılacaksınız. Bilhassa Mavi Köşk, Aziz Manas Kilisesi, St. Barbanas Manastırı, St. Hilerion Kilisesi mutlaka görmeniz gereken yerler arasında bulunuyor.

Kıbrıs otel rezervasyonu yaptırmak adına Holimax’i ziyaret edebilirsiniz. Belirlediğiniz kriterlere uygun Kıbrıs otelini Holimax sayesinde bulabilirsiniz.

Neden Kıbrıs Tatili? Bu Yaz Kıbrıs’a Gitmeniz İçin 9 Neden! ile ilgili etiketler Kıbrıs holimax kıbrıs otelleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.