Neden ayrıldılar? Metin Hara - Hilal Altınbilek aşkı bitti

Daha önce dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla uzun süre adından magazin basınında söz ettiren yazar ve eğitmen Metin Hara, güzel oyuncu Hilal Altınbilek ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Metin Hara ve Hilal Altınbilek'ten kötü haber geldi. Ünlü çift sessiz sedasız yollarını ayırdı. Ayrılık açıklaması ise güzel oyuncudan geldi. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla adından bir dönem magazin basınında sıkça söz ettiren yazar Metin Hara, aradığı mutluluğu Hilal Altınbilek'te bulmuştu. Son dönemde ayrıldıkları konuşulan çiftle ilgili ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Metin Hara ile Hilal Altınbilek ayrıldı.

Neden ayrıldılar? Metin Hara - Hilal Altınbilek aşkı bitti

''ANLAŞARAK AYRILDIK''


Önceki gün muhabirlerle sohbet eden Hilal Altınbilek ayrılığı kabul etti ve anlaşarak ayrıldıklarını da açıkladı. “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteriyle adından söz ettiren Altınbilek, ayrılık konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Konuşup anlaşarak ayrılma kararı aldık. Hiçbir sorun yok. Umarım ikimiz için de hayırlı olur"

 

 

Neden ayrıldılar? Metin Hara - Hilal Altınbilek aşkı bitti ile ilgili etiketler Metin Hara Hilal Altınbilek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.