Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında? Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, dün akşam dünyaevine girdi. Düğüne dair güzel kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Nazlı Kayı'nın yaşamı ve kaç yaşında olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Peki Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

Nazlı Kayı’nın üvey babası Kaan Dimili'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenen düğün, dün akşam Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında yapıldı. 3 yıldır birlikte olan çift, 18 Aralık’ta Bursa’da Nazlı Kayı’nın ailesinin evinde evliliğe ilk adımı atmıştı.

Balayı tatili için yola çıkan Hacı Sabancı, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı " Meet the Mrs" notu ile paylaştı. 

Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında? Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı ne iş yapıyor?

NAZLI KAYI KİMDİR?

28 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Kayı, Londra'daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu.

Ardından İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. Nazlı Kayı uzun bir süredir, cemiyetin yakından tanıdığı bir isim olan Hacı Sabancı ile birlikte. Hacı Sabancı, 2020 kasım ayında üç yıldır aşk yaşadığı Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etmişti.

HACI SABANCI HAKKINDA

Hacı Sabancı 1987 yılında doğdu. Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğludur. Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı.

Lisans ve lisansüstü eğitimini yurt dışında tamamlayan Hacı Sabancı, en iyi tecrübeyi babası Ömer Sabancı'nın yanında öğreneceğini düşünerek Türkiye'ye döndü.

Amerika'da aldığı eğitimin ardından dokuz yıldır babasıyla birlikte Densa Holding'de çalışıyor. "Asla işkolik değilimdir" diyen Hacı Sabancı'nın en büyük tutkusu ise sanat ve Beşiktaş.

Hacı Sabancı'nın Türk sanatçılar olmak üzere tablo, heykel, video art gibi değişik çağdaş sanat eserlerinden oluşan bir koleksiyonu var.

 

 

 

 

Nazlı Kayı kimdir, kaç yaşında? Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Hacı Sabancı nazlı kayı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.