Naz Mİla dövmeli görüntüleri ! İşte sansürsüz fotoğrafları! Dövmesinde neler yazıyor?

Naz Mila'nın yeni dövmesi olay oldu.Mila'nın ingilizce dövmesinde ortaya çıkan anlamsız dövme ise gündemde vatandaşlar tarafından araştırmaya başladı. Aynı zamanda fotoğraf ile de gündeme daöga vurdu. İşte Naz Mila'nın dövmeli görüntüleri! Dövmesinde ne yazıyor? Detaylar haberimizde...

Naz Mila'nın dövmeli görüntüleri! Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Naz Mila'nın dövmesi olay oldu. Yaptırdığı dövmede ortaya çıkan anlamsız ifade sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı. Dövmede neler yazdığı ise merak konusu. Peki dövmesinde neler yazıyor? İşte Naz Mila'nın sansürsüz dövmeli görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Naz Mİla dövmeli görüntüleri ! İşte sansürsüz fotoğrafları! Dövmesinde neler yazıyor?

Her paylaşımı olay olan 27 yaşındaki Naz Mila, yaptırdığı yeni dövmesiyle sosyal medyayı salladı. Takipçileriyle her anını paylaşan Mila, göğüs altından diz kapağına kadar dövme yaptırdığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Naz Mİla dövmeli görüntüleri ! İşte sansürsüz fotoğrafları! Dövmesinde neler yazıyor? - Resim : 2

GÖĞÜS ALTINDAN DİZİNE KADAR DÖVME YAPTIRDI

Takipçilerinden profesyonel bir dövmeci önerisi isteyen Naz Mila, dün gittiği salonda yaptırdığı dövmesiyle herkesi şaşırttı. Vücudunun çeşitli yerlerinde dövme olan Mila, bu sefer vücudunun bir kısmını kaplayan yazılı dövmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Naz Mİla dövmeli görüntüleri ! İşte sansürsüz fotoğrafları! Dövmesinde neler yazıyor? - Resim : 3

Mila'nın dövmesinde ‘Only God can judge me’, ‘Beni sadece Tanrı yargılar’ şeklinde başlaması gerekirken, dövmenin sonundaki ‘Wrong’ yani hatalar kelimesi iki kez tekrarlandı. Hal böyle oluncu ortaya ‘Ben yargılarım, yalnız Tanrıyı hatalarım ve hatalarla…’ şeklinde anlamsız bir kelime ortaya çıkmış.

EVLİLİK PROGRAMIYLA ADINI DUYURDU

Bir evlenme programıyla ünlenen Naz Mila, 1991 yılında Azerbeycan'da dünyaya geldi. Evlendirme programındaki açıklamaları ve yaşadığı ilişkilerle dikkatleri çekti. Programın sona ermesinin ardından ise yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Genç yaşta evlilik yapan Mila'nın 8 yaşında bir kızı var.

NAZ MİLA KİMDİR?

Naz Mila aslen Azerbaycanlı, 1992 yılında dünyaya gelen genç kız adını ilk olarak izdivaç programında duyurdu. Zuhal Topal'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' isimli evlendirme programına katılan Naz Mila kısa sürede cesur fotoğraflarıyla gündeme oturdu.

Bir dönem ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile birlikte görüntülenen Naz Mila akıllara Ağaoğlu'na gelin mi gidiyor sorusunu getirdi. Naz Mila geçmişte bir evlilik yaşamıştı. Boşanan genç kadının bu evlilikten Milana isimli bir kızı bulunuyor.

Naz Mİla dövmeli görüntüleri ! İşte sansürsüz fotoğrafları! Dövmesinde neler yazıyor? ile ilgili etiketler Dövme naz mila görüntüleri sansürsüz ne yazıyor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.