Nakdi ücret desteği uzatıldı mı? 2021 ücretsiz izin ne zaman bitiyor?

Pandemi sürecinde nakdi ücret desteği uzatıldı mı sorusu vatandaşlar tarafından oldukça yoğun bir şekilde arandı. Yaklaşık bir senedir uygulanmaya devam eden ücretsiz izin desteği konusunda son dakika açıklaması geldi. Peki, 2021 ücretsiz izin ne zaman bitiyor?

Pandemi döneminde vatandaşların en çok yoğunlaştığı konular arasında yer alan nakdi ücret desteği ödemeleri geçtiğimiz ay içerisinde 9 Şubat tarihinde hesaplara yatırılmıştı. Yapılan bu son ödemeler akabinde dikkatler bir kez daha Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na çevrildi.

Nakdi Ücret Desteği Uzatıldı Mı?

Nakdi ücret desteği, her ay İŞKUR tarafından ayın 8’inde hesaplara yatırılmaktadır. Mart ayındaki ödemelerinde hesaplara 8 ayda 9 Mart tarihlerinde yatması beklenmektedir. Nakdi ücret desteğinin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda Bakanlık tarafından da açıklama yapıldı.

Ücretsiz İzin Ne Zaman Bitiyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Kabine Toplantısı’nın hemen sonrasında yaptığı açıklamasında ücretsiz izin desteğini 17 Mart tarihine kadar uzattıklarını söylemişti. 17 Ocak tarihinde 2 ay daha uzatılan ücretsiz izin desteğinin böylece 17 Mart tarihinde son bulması bekleniyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şubat ayı Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün yapılacağını açıkladı.

Selçuk, yazılı açıklamasında, Nakdi Ücret Desteği süresinin, Cumhurbaşkanı kararıyla 17 Mart 2021 tarihinden itibaren 2 ay daha uzatıldığını hatırlattı.

Şubat ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün banka hesapları üzerinden yapılacağını kaydeden Bakan Selçuk, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla yatırılacağını ifade etti.

Nakdi ücret desteği uzatıldı mı? 2021 ücretsiz izin ne zaman bitiyor? ile ilgili etiketler nakdi ücret desteği ücretsiz izin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.