Mustafa Ceceli ve Tuvana Türkay videosu!

Mustafa Ceceli ve oyuncu Tuvana Türkay'ın videosu olduğunu iddia ediliyor. Ünlü yapımcı Erol Köse, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, şarkıcı Mustafa Ceceli ve oyuncu Tuvana Türkay'ın videosu olduğunu iddia etti. Vatandaşlar ise videoyu araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde...

Mustafa Ceceli ve oyuncu Tuvana Türkay'ın videosu mu var? Ünlü yapımcı Erol Köse sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Erol Köse, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, şarkıcı Mustafa Ceceli ve oyuncu Tuvana Türkay'ın videosu olduğunu iddia etti. Merak edilen detaylar haberimizde...

 Ünlü yapımcı Erol Köse sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir iddiaya imza attı. Köse Mustafa Ceceli'nin, Tuvana Türkay ile videosunun olduğunu iddia etti.

 MAGAZİN GÜNDEMİNİ SARSTI!

Ünlü yapımcı Erol Köse sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemini salladı. Köse Instagram'da "Tuva Türkay ve Mustafa Ceceli videosu patladı" paylaşımı yaptı.

Mustafa Ceceli  ve Tuvana Türkay videosu!

 MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

2 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır. Ankara'da büyüyen Mustafa Ceceli ilköğretim ve lise eğitimini de burada almıştır Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanıp okuyan Ceceli 3. sınıfta Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve İstanbul'da okumaya başladı. Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede başlayan Mustafa Ceceli 2009 yılında "Ceceli" albümü adıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır. Daha sonra 2012 yılında "Es" albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 yılında "Kalpten" albümüyle de kalpleri kazanmıştır. Son olarak "Aşk için gelmişiz" albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Mustafa Ceceli mütevazi hayatı ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmıştır. Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan başarılı isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altın Kelebek Ödüllerindeki "En İyi Erkek Sanatçı" ödülüdür. 1 Kasım 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının bu evlilikten Arın adında bir oğlu vardır. Daha sonra Sinem Gedik’ten ayrılıp Selin İmer ile evlenmiştir.

TUVANA TÜRKAY

1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir. 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır .Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.

Mustafa Ceceli ve Tuvana Türkay videosu! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Tuvana Türkay videosu var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.