Murat Kekilli’den Bülent Ersoy'u çok kızdıracak hareket! "Rahmetli" dedi...

Konya’nın Hüyük ilçesinde konser veren Murat Kekilli, 'Kara Gözlüm' şarkısı eşiliğinde sahnede vefat etmiş bazı usta isimleri onların sesleriyle taklit etmeye çalışırken, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy’u yanlışlıkla 'rahmetli' diye anons etti. Kekilli, daha sonra hem Ersoy'dan hem de sanatçının hayranlarından özür diledi.

Konya Hüyük Meydanı'nda düzenlenen Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali'nin konser programında sahneye çıkan Murat Kekilli, hayranlarını coşturdu. Sunucu Rıza Sönmez tarafından kendisine ikram edilen Hüyük çileğinin tadına bakarak tam not veren Kekilli, vefat etmiş bazı ünlü sanatçıların sahnede taklidini yaptı, 'Kara Gözlüm' adlı şarkısını onların sesine benzeterek okumaya çalıştı.

"RAHMETLİ MÜSLÜM GÜRSES NASIL OKURDU?"

Kara Gözlüm şarkısını 1998 yılında Adana’da öğrenci evinde bestelediğini belirten ve günümüzde de pek çok sanatçının parçayı seslendirmeye başladığını anlatan Kekilli, şu ifadeleri kullandı:

İç Anadolu’da farklı, Karadeniz’de farklı, Trakya’da farklı söylemeye başladılar. Bu da bana enteresan fikirler öğretti. Ne gibi? Mesela 'Bu Kara Gözlüm parçasını yaşasaydı rahmetli Müslüm Gürses nasıl okurdu?' diye.

Murat Kekilli’den Bülent Ersoy'u çok kızdıracak hareket! "Rahmetli" dedi...

BÜLENT ERSOY VE HAYRANLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Kara Gözlüm parçasını seslendirerek, 3 Mart 2013 tarihinde yaşamını yitiren Müslüm Gürses’i taklit ettikten sonra “Böyle bir şey olacaktı herhalde rahmetli okusaydı” açıklamasını yapan Kekilli, hayatta olan Bülent Ersoy’u da taklit etmek istedi. Kekilli, “Ama Kara Gözlüm’ü rahmetli Bülent Ersoy nasıl okuyacaktı böyle, o da enteresan” sözlerinin ardından yaptığı gafın farkına vardı. Yüzündeki ifadeyi değiştiren, kollarını açıp gözlerini kapatan 54 yaşındaki şarkıcı, iki kez 'pardon' dedi. Kekilli, hem hayatta olan ünlü sanatçıdan hem de hayranlarından özür diledi.

Kekilli, Bülent Ersoy’un taklidini ise yaptığı gafı düzelttikten sonra vokalistine yaptırdı. Kekilli, Kara Gözlüm parçasını Barış Manço’nun ağzından da seslendirerek taklit yaparken, Ege ve Trakya şiveleriyle seslendirdi.

İKİ KEZ 'BU AKŞAM ÖLÜRÜM'Ü SÖYLEDİ

Yeni albümündeki şarkılarını hayranlarıyla birlikte okuyan Murat Kekilli, kendisine şöhretin kapılarını aralayan, 1999 yılında müzik piyasasına sunduğu 'Bu Akşam Ölürüm' parçasını da hayranlarından gelen istek üzerine ikinci kez sahnede seslendirdi.

Öte yandan festivalde düzenlenen çilek yarışmasında, en büyük çilek belirlendi. Yarışmada dereceye girenlere ödül verildi.

 (İHA)

 

Murat Kekilli’den Bülent Ersoy'u çok kızdıracak hareket! "Rahmetli" dedi... ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Murat Kekilli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.