Murat Boz'dan aşk iddialarına yanıt! Ayça Ayşin Turan ile...

Son çıkan haberlerde ünlü şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın Kuruçeşme’de bir mekanda yakınlaştıkları konuşulmuştu. Gecenin sonunda ise dans eden ikili aşk iddialarını daha da güçlendirmişti. Önceki günde bir organizasyonun yılbaşı partisi katılan Murat Boz konu hakkında bir açıklama yaparak aşk iddialarına son noktayı da koymuş oldu.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Aşk Masalı adlı dizide aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz ile bir senelik beraberliklerini geçtiğimiz aylar içerisinde sonlandırmıştı.

Alp Navruz’un aldattığı iddiaları gündemde yer alırken konu hakkındaki açıklamasında, “Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca 'iddia' olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği, böylesine kulaktan dolma haberlerin arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar açıklama yapmak istemedim. Fakat artık kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler, saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır.Ayrıca belirtmek isterim ki her ilişki zamanla yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgilisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi, saygı, aile bilincine ve temiz bir vicdana sahip olması dileğiyle.” ifadelerini kullanmıştı.

Murat Boz'dan aşk iddialarına yanıt! Ayça Ayşin Turan ile...

Ancak geçtiğimiz günlerde Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz’un aşk yaşadıkları iddia edildi. Kuruçeşme'de bir mekanda gece boyunca sohbet eden çift gecenin finalinde birlikte dans etmişti. Murat Boz içeride sarılıp veda ettiği Ayça Ayşin Turan'ı kapıya kadar uğurlarken birkaç dakika içerisinde kendiside davetten ayrılmıştı. Çiftin bu aşkı bir süre gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği konuşulmuştu.

OGM Pictures ev sahipliğinde Dada Salon’da önceki gün gerçekleşen yeni yıl daveti ünlü isimler bir araya geldi. Geceye Murat Boz, Beren Saat , Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Elçin Sangu, Gökçe Bahadır, Uraz Kaygılaroğlu, Ebru Şahin, Serkan Çayoğlu, Dilan Çiçek Deniz, Afra Saraçoğlu, Şükran Ovalı, Hande Ataizi, Rıza Kocaoğlu, Berrak Tüzünataç, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Feyyaz Şerifoğlu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim yer aldı.

Murat Boz'dan aşk iddialarına yanıt! Ayça Ayşin Turan ile... - Resim : 3

Adı son dönemde Ayça Ayşin Turan ile aşk dedikodularına karışan Murat Boz bu haberleri yalanlayarak, "Ayça ile ilişkim yok" dedi.

Murat Boz'dan aşk iddialarına yanıt! Ayça Ayşin Turan ile... ile ilgili etiketler Murat Boz Ayça Ayşin Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.