Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu ziyareti ve bakanlık iddialarına yanıt! "Ben müzakereye açığım"

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Abdulkadir Selvi'ye Kılıçdaroğlu görüşmesi ve bakanlık ile Cumhurbaşkanı yardımcılığı iddiaları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. "Bekliyorum. Buyursun." diyen İnce "Bana bir teklif falan yok. Kemal Bey gelirse konuşurum. Ama gazetecilerin yazdığı haberler üzerinden konuşmam. Ben müzakereye açığım." ifadelerini kullandı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile telefonda yaptığı görüşmeyi aktardıç 

İnce, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştireceği ziyaret ve cumhurbaşkanı yardımcılığı ve bakanlık teklifi iddialarını yanıtladı. 

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti için "Milli Yol, Bağımsız Türkiye’ye gitmişse bize de gelecektir. Bekliyorum. Buyursun." diyen İnce, "Bana bir teklif falan yok. Kemal Bey gelirse konuşurum. Ama gazetecilerin yazdığı haberler üzerinden konuşmam. Ben müzakereye açığım." ifadelerini kullandı. 

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısının ilgili bölümü:

KILIÇDAROĞLU GELİRSE

- Kemal Bey ziyaretinize gelirse, çekilmenizi müzakere etmek isterse tavrınız ne olur?  

Milli Yol, Bağımsız Türkiye’ye gitmişse bize de gelecektir. Bekliyorum. Buyursun.

CUMHURBAŞKANLIĞI YARDIMCILIĞI  

- Size cumhurbaşkanı yardımcılığı ya da bakanlık önerilirse tavrınız ne olur?

Bana bir teklif falan yok. Kemal Bey gelirse konuşurum. Ama gazetecilerin yazdığı haberler üzerinden konuşmam. Ben müzakereye açığım.

KEMAL BEY AĞABEYİMDİR

- Kemal Bey’in ziyaretiyle ilgili olarak “Ağabeyimdir, genel başkanlığımı yapmıştır” şeklindeki sözleriniz Kılıçdaroğlu’nun teklifini kabul edeceğiniz şeklinde yorumlandı.

Kemal Bey benden yaşça büyük. Doğrudur, genel başkanlığımı yaptı. Benim ağabeyimdir. Hürmet ederim. Siyaset başka bir şeydir. Uçakta Karayalçın’la karşılaştık. Karayalçın benim genel başkanımdı. İlgilendim, hürmet ettim. Ben CHP kültürü ile yetişmiş bir insanım. Bu insani bir çizgidir.

ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu ziyareti ve bakanlık iddialarına yanıt! "Ben müzakereye açığım" ile ilgili etiketler Muharrem İnce Abdulkadir Selvi Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.