Muharrem İnce ve Memleket Partisi kimi destekleyecek?

YSK'nın açıklamalarına göre ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı seçimi akıllarda bazı soru işaretleri getirdi. Muharrem İnce'nin kimi destekleyeceği bir çok seçmen tarafından merak ediliyor. Peki Memleket Partisi ve Muharrem İnce kimi destekleyecek? 2. turda Muharrem İnce kimi destekleyecek? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Memleket Partisi kime destek verecek? Muharrem İnce, Erdoğan'ı mı yoksa Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyecek? İşte detaylar...

Muharrem İnce'nin 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyeceği bir çok seçmen tarafından araştırılıyor. Peki Muharrem İnce ve Sinan Oğan kimi destekleyecek? 2. turda Muharrem İnce kimi destekleyecek? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Memleket Partisi kime destek verecek? Muharrem İnce , Erdoğan'ı mı yoksa Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyecek? İşte ayrıntılar...

Muharrem İnce ve Memleket Partisi kimi destekleyecek?

Türkiye'de 64 milyon seçmen 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimi için sandığa gitti. YSK'nın Cumhurbaşkanlığı seçiminde kesin olan sonuçlara göre, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan % %49,52, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu %44,88 ve ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan ise %5,17 oy aldı. Seçimlere günler kala Cumhurbaşkanlığı adayından çekilen Memleket Partisi'nin adayı  Muharrem İnce ise çekilmesine rağmen 0,43 oy aldı. Cumhurbaşkanı adayları %50 barajını aşamadığından dolayı seçim 2. tura gitti. Seçimin 2. turunda Muharrem İnce ve partisinin kime destek vereceği ise merak konusu oldu. Peki Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kimi destekleyecek?

MUHARREM İNCE KİMİ DESTEKLEYECEK?

Seçime günler kala Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini duyurmasının ardından gözlerden kaybolan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs günü seçimlerde 0,43 oy almıştı. Sinan Oğan'dan sonra tekrardan hastanedeki fotoğrafı ile gündeme gelen Muharrem İnce'nin destekleyeceği isim ise merak konusu oldu. CHP Bolu Belediye Başkanı gibi önemli isimlerle son günlerde görüşme yapan Muharrem İnce'nin destek kararı ise tarafsızlık oldu. 

 Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin herhangi bir adayı destekleyemeyeceğini söyledi.

 

Muharrem İnce ve Memleket Partisi kimi destekleyecek? ile ilgili etiketler Muharrem İnce Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.