Muhalif medya Muharrem İnce'nin sesini mi kısıyor?

CHP'den istifa ettikten sonra Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ne katılan Gaye Usluer, Halk TV, KRT TV ve TELE 1'e isyan etti. Memleket Partisi'nin ekranlara davet edilmediğini belirten Usluer, "Bunu normal olarak mı değerlendireceğiz?" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer, Twitter hesabından muhalif medyaya yüklendi.

Halk TV, KRT TV ve TELE 1 ekranlarına tüm muhalefet partilerinin çıkarıldığını ancak Memleket Partisi'nin davet edilmediğini belirten Usluer, "Bunu normal olarak mı değerlendireceğiz?" diye sordu.

Usluer, paylaşımının devamında "Bundan sonra kimse hiçbir kanal için yandaş demesin" ifadesini kullandı.

GEÇEN AY CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

5 Mayıs'ta CHP üyeliğinden istifa ettiğini duyuran Usluer, "Birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barış, özgürlük, adalet, demokrasi mücadelesine vazgeçmeden devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Muhalif medya Muharrem İnce'nin sesini mi kısıyor? ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Halk TV gaye usluer Memleket Partisi krt tv tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.