Müge Anlı milletvekili adayı mı olacak? Canlı yayında açıkladı

Müge Anlı, Twitter'da kendisiyle ilgili çıkan haberler hakkında konuştu. ''Bana AK Parti'den milletvekilliği teklifi gelmiş'' diyen Anlı, iddialara canlı yayında yanıt verdi. İşte Müge Anlı'dan dikkat çeken sözler...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla adından sıkça söz ettiren ünlü gazeteci Müge Anlı, canlı yayında Twitter'da kendisiyle ilgili çıkan haberler hakkında konuştu. İddiaya göre Müge Anlı'ya AK Parti'den milletvekilliği teklifi geldi. Anlı, iddialara şu şekilde yanıt verdi:

'YÜZDE 2,5 OY ORANI ÇOK AZ'

"Milletvekilliği teklifi gelmiş bana AK Parti'den. Ama iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş." diyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı çıkan iddiaları şu sözlerle ti'ye aldı: 

"Bir kere çok az. Sırf 2 buçuğa razı olmam. Niye 2.5 olsun ya! Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum. Hiç! Ama böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk subuk haberler yapmayın vallahi. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz, bakanlıkta da kadınlar görürsünüz, ekranda da kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım ama yok."

Müge Anlı milletvekili adayı mı olacak? Canlı yayında açıkladı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.