Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü avukatı Rahmi Özkan öldü mü? Sağlık durumu nasıl? Müge Anlı'dan iddialara jet yanıt

atv'de ekrana gelen ve büyük bir beğeni ile izlenen başarılı program Müge Anlı ile Tatlı Sert'in avukatı Rahmi Özkan'ın öldüğü iddia edildi. Programın sevilen ismi Rahmi Özkan'ın hayatını kaybettiği haberi sosyal medyada gündem oldu. Yayılan haberin gerçek olup olmadığı araştırılırken merak edilen cevap Müge Anlı'dan geldi.

Sezon finali yaparak ekranlara ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programında daimi konuk olan isimlerden avukat Rahmi Özkan için bir süredir sosyal medya üzerinden devam eden 'öldü' iddiaları yanıt buldu.

Müge Anlı Rahmi Özkabn

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, geçtiğimiz aylarda sezon finali yaptı. Programla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken başka bir iddia daha sosyal medyada yer aldı. Sosyal medyada yer alan avukat Rahmi Özkan'ın öldüğü iddiası adeta ortalığı karıştırdı.

İddiaların hızla yayılmasının ardından Müge Anlı ise Instagram sayfasında yaptığı bir açıklama ile yanıt verdi.

 Müge Anlı - Rahmi Özkan

''HABER VE PAYLAŞIMLAR ASILSIZDIR''

Programın yapımcı kuruluşu Mavi Klaket'in yapmış olduğu açıklamayı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Müge Anlı, konuya açıklık getirdi. İşte o açıklama:

"Uzunca bir süredir sosyal medya ve birtakım medya kuruluşlarında programımızın avukatı sayın Rahmi Özkan'ın öldüğü yönünde paylaşım ve haberler yer almaktadır. Ancak kamuoyunu meşgul etmekte olan söz konusu haber ve paylaşımlar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla ilgili olarak hem kıymetli izleyicilerimize hem de programımıza yönelik yıpratma çabalarının son bulması adına gerekli hukuki süreçler tarafımızca ivedi şekilde başlatılacaktır. Bu tür mesnetsiz haber ve paylaşımların kimseye bir faydası olmayacağının altını çizer bundan sonraki süreçte yapılacak açıklamalardan ilgili kurum ve kişilerin sorumlu olacağını beyan ederiz. Yeni sezonda görüşmek dileğimizle... "

AVUKAT RAHMİ ÖZKAN HAKKINDA

Hüseyin Rahmi Özkan, 1939 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra, lise eğitimi için Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'ne gitti. 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı ve İstanbul'a geldi.Fakültedeyken talebe derneklerinde gösterdiği sosyal çalışmalar nedeniyle üniversitelerin üst teşekkülü olan Rahmi Özkan, Milli Türk Talebe Birliği genel kuruluna hukuk fakültesi delegesi olarak iştirak etti, önce Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı'na, daha sonra da Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı'na 1961 yılında seçildi ve bu görevini 1963 yılına kadar devam ettirdi.1963- 1965 arasında askerlik görevini yedek subay olarak yaptı. 1966 yılında hukuk fakültesinde derslerine dönerek 1969 Şubatında mezun olmuştur. 1970 yılında yazıhanesini açarak İstanbul Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başladı.Yıllar önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programına konuk olarak katılan Rahmi Özkan, Serap Ezgü'nün programında danışman olarak görev yaptı.Müge Anlı'nın televizyonda sunduğu "Tatlı-Sert" isimli bir programının avukatlığını üstleniyor.

 

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü avukatı Rahmi Özkan öldü mü? Sağlık durumu nasıl? Müge Anlı'dan iddialara jet yanıt ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert rahmi özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.