Müge Anlı'nın programında kan donduran iddia! ''Ümit Sedat Özcan'ı cinsel organına kadar kesmiş''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen 46 yaşındaki Ümit Sedat Özcan'ın şüpheli kaybında kan donduran iddialar ortaya atıldı. Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığının anlattıkları izleyenleri şaşkına çevirdi. Peki, Ümit Sedat Özcan, kuzen cinayetinin kurbanı mı oldu? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir şüpheli kayıp olayı daha gündeme geldi. Kastamonulu 46 yaşındaki Ümit Sedat Özcan, iki ay önce ortadan kayboldu. Annesi, erkek ve kız kardeşi Ümit’in bulunabilmesi için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Acılı aile Özcan'ın şüpheli kaybından dolayı kuzeni Kubilay Güney'den şüphe duyduklarını açıkladı. Canlı yayına bağlanan görgü tanığının anlattıkları ise kan dondurdu. İşte detaylar...

Müge Anlı'nın programında kan donduran iddia! ''Ümit Sedat Özcan'ı cinsel organına kadar kesmiş''

Ümit Sedat'ın kuzeni Kubilay Güney tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. Özcan’ın ailesi şüpheli kayıp olayında Kubilay Güney’den şüphelendiklerini açıkladı.

Ailenin iddiasına göre Kubilay, kuzeninin Bulgaristan’a kaçırıldığını, iddia etti. Aile Kubilay'ın kayıp Sedat Özcan'ı ve kendilerini tehdit ettiğini ifade ediyor. Sedat Özcan’ın kuzeninin iddiasına göre 70 bin TL borcu olduğu belirtiliyor.

KAN DONDURAN CİNAYET İDDİASI

Mesut isimli görgü tanığı Ümit Sedat Özcan’ın kuzeni Kubilay Güney tarafından uzuvları kesilerek öldürüldüğünü söyledi. Mesut bey, ‘’ Kubilay, Ümit Sedat'ın bazı uzuvlarını kesmiş. Müge Hanım, cinsel organına kadar kesmiş.’’ dedi.

Yayına telefonla bağlanan Kubilay Güney ise kuzeninin bir dönem evlerinde kaldığını söyledi. Hakkındaki iddiaların tümünü ise reddetti.

Ancak Güney'in kiraladığı bir aracın içinde bıçak bulunduğu ortaya çıktı. Güney ise bıçağın kendisine ait olmadığını belirtip, "İncelemeye gönderin" dedi.

Müge Anlı'nın programında kan donduran iddia! ''Ümit Sedat Özcan'ı cinsel organına kadar kesmiş'' ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.