Müge Anlı 29 Haziran canlı izle! İkranur bulundu mu?

27 Haziran Cumartesi günü Giresun'un Bulancak ilçesinde akşam saatlerinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları Jandarma, AFAD ve AKUT'tan oluşan 150 kişilik ekiple devam ediyor. Oyun oynamak için kardeşi ve kuzeni ile çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan İkranur’un ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. İkranur bulundu mu? İşte günün gelişmeleri...

İcilli köyünde 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ailesinin durumu jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine başlatılan arama çalışmaları sonuçlanmadı.

Bölgede jandarma özel harekat, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, iki arama köpeğiyle Tirsi'nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Müge Anlı 29 Haziran canlı izle! İkranur bulundu mu?

 DRONE İLE DE HAVADAN BAHÇELER TARANIYOR

Gece boyunca devam eden çalışmalarda ekipler sabahın ilk ışıklarıyla İkra Nur'un kaybolduğu noktaya tekrar yoğunlaştı. 3 gününde sarp bir arazi yapısına sahip olan bölgede yürütülen zorlu arama çalışmaları devam ederken, drone ile de havadan bahçeler taranıyor.

Müge Anlı 29 Haziran canlı izle! İkranur bulundu mu? - Resim : 2

"PEMBE AYAKKABILARI VARDI"

Kendisinin ilçede olduğu sırada kızının kaybolduğunu söyleyen Nazlı Tirsi, "Ben ilçedeydim. Köye geldiğimde çocuğumu sordum bana 'yan tarafta komşunun çocuğu ile oynuyor' dediler. Sonra amcasına sordum `ben eve yolladım´ dedi. Çocuğum ortalıkta yok. Her yerde aranıyor. En son üzerinde pembe ayakkabı ve taytı vardı. Görenler bize haber versin" dedi.

GİRESUN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Gece boyunca iz takip köpeği ve termal kamera desteği ile yürütülen çalışmaların havanın aydınlanmasıyla yaklaşık 150 personel ile devam ettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Toplam 74 hektarlık alan taranmış ancak bulgu ve emareye rastlanmamıştır. İkra Nur Tirsi'nin kaybolmasıyla ilgili her türlü ihtimal adli ve mülki mercilerce değerlendirilmekte olup arama çalışmaları gece boyunca da devam edecektir."

Müge Anlı 29 Haziran canlı izle! İkranur bulundu mu? - Resim : 3

KÜÇÜK KIZDAN BİR İZ BULANABİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna arama çalışmalarını yerinde takip ederken, ekipler küçük kızdan bir iz bulabilmeye çalışıyor. Öte yandan ekipler yolda tek sıra halinde bugün fındık bahçelerine girerek çalışmalarını yoğunlaştırdı.

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE - TIKLAYINIZ

Müge Anlı 29 Haziran canlı izle! İkranur bulundu mu? ile ilgili etiketler Müge Anlı müge anlı 29 haziran ikranur müge anlı canlı izle Aranan İkranur bulundu mu? İkranur bulundu mu?
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.